„Nagyon imádlak, Valéria, isten áldjon!” – TikTok-sztár lett G.w.M édesanyjaA 44 éves anya főzős videóinak egyre nagyobb közönsége van, de a legnagyobb sikert a Kulcsár Edináról és Varga Márkról szóló posztjai aratják.
Bulvár

„Nagyon imádlak, Valéria, isten áldjon!” – TikTok-sztár lett G.w.M édesanyja

rtl.hurtl.hu

2023. március 18. 13:01

A 44 éves anya főzős videóinak egyre nagyobb közönsége van, de a legnagyobb sikert a Kulcsár Edináról és Varga Márkról szóló posztjai aratják.

A 44 éves Valéria, Varga Márk rapper édesanyja a leggyakrabban főzős tartalmakat oszt meg a TikTokon, ahol nemcsak a saját korosztálya, hanem a legfiatalabbak is örülnek a videóinak. Már több mint 11 ezer követője van, és vannak videói, amelyek 40-60 ezer lájkot vagy annál többet is elértek.

Legutóbbi, húsvéti receptjét beharangozó videója alatt egyik rajongója úgy fogalmazott:

nagyon imádlak Valéria 🥰🥰🥰🥰🥰 isten áldjon meg téged 🥰🥰😁

 

De a legtöbb, több százezer lájkot az a videója produkálta, ahol „gyönyörű menye” válaszát idézte az Instagramról. Kulcsár Edina ebben azt részletezte, hogy G.w.M családja azonnal befogadta, és Valériával az a közös nevező, hogy mindketten feltétel nélkül szeretik Márkot.

@valerya0627 Gyönyörü menyem ❤️@Kulcsár Edina @GWMMUSIC_OFFICIAL #foryou #fy #fy #nekedbelegyen ♬ Hello - G.w.M

 

Szintén népszerű volt az a videó, ahol maga G.w.M szólalt meg, és mindössze 7 másodpercben azt ígérte, hogy a következő videóban ő fog rántott malacarcot készíteni. Igaz, a beígért főzésnek nincsen nyoma Valéria TikTok-profilján.

 

 

#Bulvár#gwm#tiktok#kulcsár edina#főzés#konyha#siker#Videó

Címlapról ajánljuk