Bulvár

„Kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet. Én ezt éreztem” – Gaál Noémi elmondta, miért nincs már képernyőn

rtl.hurtl.hu

2023. március 18. 14:06

Az időjós édesapja beteg lett és elhunyt, de a pihenés évekig tartó hiánya is rányomta a bélyegét Gaál Noémi életére. Ehhez társult, hogy a csatornánál is jöttek változások.

Nagyon sok mindennel terhelt időszakon vagyok túl, a legmélyebb része az édesapám betegsége és az ő halála volt. Egyébként pedig nagyon sokat dolgoztam, azt vettem észre, hogy folyamatosan egy olyan emelt stressz-szinten élek, amit valószínűleg a szervezetem nem fog már sokáig tolerálni

– fogalmazott Gaál Noémi, az ATV korábbi időjósa a Palikék világa című YouTube-sorozatban, amit a Blikk szemlézett.

Gaál hozzátette, éveken át maradt ki az a pihenés az életéből, ami mindenkinek járna, „és mondjuk 4-5 órát alszol, kizsigereled a szervezeted, de főleg a lelkedet. Én ezt éreztem” – fogalmazott. Hiába voltak szabadok a hétvégéi, mert van egy saját vállalkozása is, ami a szabadidejéből vett el. Mindehhez a kifáradáshoz társult, hogy az ATV-nél is jöttek változások – jegyezte meg.

Elmondta még: régóta tartott attól, hogy lekerül a képernyőről. „Mindig az volt a fejemben, hogy mi van, ha ez még sincs. 

Bekerültem egy olyan világba, ahol nem feltétlenül csak rajtad állnak dolgok. Tehát nem a te hozzáállásodon, alázatodon, kitartásodon, tudásodon múlik feltétlen, hogy ott tudsz-e maradni, vagy sem.

A teljes interjút itt lehet megnézni:

#Bulvár#gaál noémi#időjós#atv#képernyő#stressz#kiégés#palik lászló

Címlapról ajánljuk