Bulvár

Rácz-Gyuricza Dóri az anyaságról: A nap végére olyan vagyok, mint egy kint felejtett grízes tészta

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 13:41

Rácz Jenő felesége igyekszik megélni a nőiességét, néha azonban közbeszól az élet.

Rácz-Gyuricza Dóri kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Instagram-követői kérdéseire anyaságról és nőiességről, miközben napi énidejét töltötte a futópadon. Rácz Jenő felesége szerint egy nőt a magabiztossága tesz vonzóvá.

Nőként akkora erő van a tulajdonunkban, hogy nem véletlen, hogy minden azon van, hogy elbizonytalanítsanak benne! Háborúk törtek/törnek ki a szerelmünkért, gyerekek. Ha minden nő meg tudná élni azt a varázslatot, ami belőle árad, más világot élnénk

– mondta Dóri, aki igyekszik mindennap tenni fizikai és lelki egészségéért, néha mégis előfordul, hogy megfeledkezik magáról, ilyenkor azonban a teste jelez neki.

Most például begyulladt a vállam, szóval extra időt szánok a regenerálódásra, hogy utána megint 10000%-on menjen minden tovább

– árulta el Kamilla édesanyja, aki sokszor kislánya alvásidejében kénytelen rohanva dolgozni és elvégezni a házimunkát.

Így a nap végére olyan vagyok, mint egy kintfelejtett grízestészta. De olyankor legalább annyit megteszek, hogy csinálok egy forró fürdőt és nassolok egyet. Fontos, hogy ilyenkor meg is dicsérem magam fejben, hogy: HUH, ez a nap is szépen letudva.

Rácz-Gyuricza Dóra szerint a 21. századi anyák néha túltolják az aggódást, és ő is sokszor azzal nyugtatja magát, hogy régen egy fadarabbal is eljátszottak a gyerekek, mégis egészségesen felnőttek. Szerinte a kisbabáknak szeretetre és figyelemre van szüksége, minden más anyagi dolog és fejlesztés nem alapvető.

Mondom ezt én, aki olyan maximalista, hogy az néha már nekem is nevetséges.

Arra a kérdésre pedig, hogy hogyan tud megmaradni nőnek gyerek, háztartás és munka mellett, egy kérdéssel válaszolt: „nem furcsa nektek, hogy ezt férfiaktól soha nem kérdezik? Hogyan maradnak meg férjnek az apaság és a sok munka mellett?”

Nyitókép: RTL

#Bulvár#Rácz-Gyuricza Dóra#feleség#anya#

Címlapról ajánljuk