„B*szd meg, Hailey Bieber” - kifütyülték Justin Bieber feleségétEgyre durvább támadások érik Hailey Biebert, akire Selena Gomez miatt zúdult népharag.
Bulvár

„B*szd meg, Hailey Bieber” - kifütyülték Justin Bieber feleségét

rtl.hurtl.hu

2023. március 8. 11:01

Egyre durvább támadások érik Hailey Biebert, akire Selena Gomez miatt zúdult népharag.

Egy hete, hogy Justin Bieber törölte világkörüli Justice turnéjának összes hátralévő fellépését, a minap mégis meglepetés előadóként állt színpadra a Rolling Loud fesztiválon Don Toliver amerikai rapper és énekes show-ján – írta meg az UNILAD. A közönség azonban nem volt túl hálás, helyette inkább a „Fuck Hailey Bieber” szavakat skandálták, miközben elhagyta a színpadot az énekes, ami magyarul annyit tesz: „B*szd meg, Hailey Bieber”.

Az eseményen készült videó TikTokon terjed:


Justin feleségét mindig is párhuzamba állították az énekes exbarátnőjével, Selena Gomezzel, azonban az utóbbi időben egyre nagyobb indulatokat váltott ki a rajongókból Hailey viselkedése. Több TikTok-videó is felkapott lett, amiben arra hívják fel a figyelmet, hogyan koppintja férje exét Hailey, ráadásul Selena Gomez egy időre vissza is vonult a közösségi médiától, miután Justin kedvese egy TikTok-videóban burkoltan neki üzent:

Nem mondom, hogy megérdemelte, de Isten mindig jól időzít

– hangzott el a videóban, amit azóta törölt a modell.

Nyitókép: Gotham / Getty Images

#Bulvár#justin bieber#feleség#hailey bieber#selena gomez#koncert#fellépés

Címlapról ajánljuk