Bulvár

„Túl öreg vagyok már ehhez” – Selena Gomez újabb szünetet tart a közösségi oldalain

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 10:40

Az énekesnő megelégelte, hogy állandóan megtalálják a negatív kommentek, ezért inkább hátralép.

Az énekesnő egy élő TikTok videóban közölte a rajongóival a hírt:

Hátralépek a social média oldalaimról, mert ez az egész egy kicsit ostoba. 30 vagyok és túl öreg ehhez. De nagyon szeretlek titeket és előbb vagy utóbb újra látjuk egymást. Most szünetet tartok mindenben.


Mindez ráadásul éppen akkor történt, amikor Selena letaszította az Insta-trónról Kyle Jennert, miután most már neki van a legtöbb követője a platformon.

Az utóbbi időben egyre többször került negatív kommentek gyűrűjébe az énekesnő, hol a súlya, hol Justin Bieber és felesége, Hailey miatt támadták, így nem is annyira meglepő, hogy betelt nála a pohár. Korábban már bevallotta, hogy például az Instagram applikációt a telefonjáról is kitörölte, azóta pedig csakis az asszisztense kezeli azt az oldalát.

Az emberek azt mondhatják rám, hogy ronda vagy hülye vagyok, nem érdekel. De ezek az emberek belemennek a részletekbe. Bekezdés hosszúságú dolgokat írnak, amik gonoszak. Állandóan csak sírnék. Folyton szorongok emiatt… nem tudtam tovább csinálni. Időpazarlás volt.

– mesélte az oldalairól, majd hozzátette, hogy egyedül a TikTokot használja, mert úgy vette észre, hogy ott kevésbé ellenségesek az emberek.

Nyitókép: Jon Kopaloff / Getty Images

#Bulvár#selena gomez#social média#szünet#kommentek

Címlapról ajánljuk