Bulvár

Mocskos sztorik derültek ki, Leonardo DiCapriót és Kim Kardashiant is kihallgatta az FBI

rtl.hurtl.hu

2023. március 3. 12:43

Rossz társaságba keveredtek.

Tanúként hallgatta ki az FBI Leonardo DiCapriót és Kim Kardashiant, Jho Low sikkasztási botránya miatt. A Low ellen indított kivizsgálás során felkeresték a vele kapcsolatban álló hírességeket is, és meglepő sztorik derültek ki – írja a Page Six.

Kim Kardashian Vegasban találkozott a mogullal, aki kártyapartit tartott egy privát helyiségben. Amikor Kim Kardashian eldöntötte, hogy hazamegy, megsúgták neki, hogy a parti végén Low hatalmas összegeket szokott kiosztani, így „maradt és a végén nagyot kaszált”– áll az FBI jelentésében. 

A nyereménye 350 ezer dollár volt, amit kifelé menet egy kukászsákban kapott meg 100 dolláros címletekben. A riport alapján a reality sztár a pénzzel teli kukászsákkal a retiküljében szállt fel a hazafelé tartó gépre.

A jelentésből az is kiderül, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor Kim Kardashiannek köze volt a csalással vádolt bankárhoz. Még 2011-ben, az első esküvőjére kapott tőle 305 ezer dollárt, amiből egy fehér Ferrarit vett, majd 2014-ben, amikor már Kanye West felesége volt, egy Basquiat festményt akart adni a párnak. A dokumentumok szerint Kanye megkérte Kimet, hogy írjon vissza, hogy nem szeretik a festőt, így inkább egy Monet képet kérnek. A jelentésben az áll, hogy gyakran viccelődtek Low-val, mert tudták, hogy gyakran a levegőbe beszélt az ajándékok terén, így nem számítottak rá, hogy valóban megkapnák a festményt. A reality sztár képviselője nem akart nyilatkozni az ügyben.

Leonardo DiCapriót és Kim Kardashiant is kihallgatta az FBI
Jho Low - Fotó: D Dipasupil / FilmMagic / Getty Images

Leonardo DiCaprio is Vegasban bulizott együtt a sikkasztó bankárral, és ő sem járt jobban. A hírek szerint részben a maláj bankár finanszírozta DiCaprio A Wall Street farkasa című filmjét, így szorosabb kapcsolat volt köztük, azonban Low így is átverte. A színész egy adománygyűjtő estet szervezett az alapítványa számára, és a bankár felajánlott egy Roy Lichtenstein festményt. A felajánlás sosem érkezett meg, így DiCapriónak ki kellett vennie az aukciós listából, ami az FBI dokumentumok szerint kínos volt a számára, így elkezdett távolságot tartani a bankártól.

A nyomozati anyagok szerint a hírességek nem dolgoztak a sikkasztással vádolt bankárnak, sok esetben ők is csalás áldozataivá váltak. Jho Lowt jelenleg nemzetközi szökevényként kezelik.

Nyitókép: Leonardo DiCaprio – Kevin Mazur / Getty Images és Kim Kardashian – Stefanie Keenan / Getty Images

#Bulvár#kim kardashian#leonardo dicaprio#fbi#kihallgatás#sikkasztás#jho low

Címlapról ajánljuk