Bulvár

„Féltettem nagyon attól a szigorú rendszertől” – megszólalt VV Aurelio édesanyja

rtl.hurtl.hu

2023. február 20. 5:58

Márta asszony folyamatosan rendben tartja a börtönbüntetését töltő fia szobáját.

„Nagyon hiányzik, szinte egész nap rá gondolok. A munkám segít egyedül, az le tud kötni, de ha hazaérek, mindig szembesülök azzal, hogy nincs otthon. A szobáját folyamatosan rendben tartom, rendszeresen takarítjuk, mert bízom abban, hogy hamarosan hazatérhet. Mindennap bemegyek oda, jó érzéssel tölt el ott lenni, olyan, mintha velem lenne” – mondta a Blikknek VV Aurelo édesanyja, Márta asszony.

Mint arról beszámoltunk, a ValóVilág 6 győztese,  Aurelio Caversaccio emberrablásért és korábbi drogügye miatt  3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. Az egykori realitysztár tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai börtönbe 

Féltettem nagyon attól, hogy miként illeszkedik be abba a szigorú rendszerbe, mert ő mindig is egy szabad szellemű, önfejű fiú volt. Úgy látom, jól vette az akadályokat, és nagyon sokat változott

– nyilatkozta Márta asszony.

Az unokájáról elmondta: „Úgy éreztem, a sok rossz után végre egy kis öröm is éri a családunkat azzal, hogy Szofi megszületett. Azóta ő az én napsugaram és a vigaszom, aki segít túlélni a fiam hiányát. Sokat látogatom, ők is gyakran jönnek hozzám az édesanyjával. Alig várom, hogy Aurelio is velünk legyen, és lássam őket végre együtt.”

Aurelio novemberben interjút adott a Fókusznak a börtönben. Egyebek mellett elmondta, a rács mögött tudta meg, hogy apa lesz, és arra is kitért, milyen viszonyban van kislánya édesanyjával.

 

Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv aurelio#börtön

Címlapról ajánljuk