Bulvár

A börtönben adott interjút Aurelio: megsiratta Berki Krisztián halálát

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 5:34

Húzza a strigulákat az egykori valóságshow hős.

Interjút adott a Blikknek Aurelio Caversaccio, aki emberrablásért és korábbi drogügye miatt  3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. 

Az egykori reality sztár tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai börtönbe – a lap itt készített interjút vele.

A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam. Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek

– mondta el Aurelio.

Azt mesélte, hogy a kislánya ad erőt a nehéz időszakokban. „Miatta is muszáj kitartanom. Ő jár a fejemben, és az, hogy ha kijutok innen, milyen sok időt leszünk majd együtt. Jó apja akarok lenni, ez segít átlendülni a mélypontokon” – nyilatkozta.

Aurelio többekkel tartja a kapcsolatot, de nem mindenkivel, akivel szeretné:

Anyukámmal csak telefonon beszélünk, illetve levelezünk, neki nem engedem meg, hogy bejöjjön hozzám látogatóba, mert kikészülne attól, hogy így kell látnia. A keresztlányaim apja és néhány gyerekkori barátom jár hozzám. Sajnos, korlátozott számban lehetnek kapcsolattartóim, így Pumped Gabót se sikerült jelölnöm

Elmesélte azt is, hogyan telik egy napja: „Fél ötkor kelek, aztán edzem. Hattól kezdem a munkámat, bármennyire is hihetetlen még számomra is, de a börtönben a kétkezi munkát is megtanultam. Csontvázakat rakok össze egy gyárban, 120 emberrel dolgozom együtt. Az elején elég para volt, hogy ennyi elítélttel össze vagyok zárva, közöttük olyanokkal is, akik nem 1-2 évre jöttek ide. Be voltam sz.rva rendesen, kaptam is a beszólásokat, de szerencsére semmilyen incidens nem történt.”

A délután pedig így telik:

A munkából 13 óra után érek vissza, ebédelek, lefürdöm, kimegyek a dolgozói sétára a szabad levegőre. Azt az egy órát is kihasználom, amikor kinyitják a cellákat és kint tudok a többi rabbal beszélgetni. Majd olvasok, megtanulok naponta 5 új olasz szót, és véget is ér a nap. Annyira elfáradok, hogy este kilenckor már alszom.

Figyeli a híreket és sokkolta, amikor megtudta, hogy az egykori villatársa, Bata Krisztián és Berki Krisztián is meghalt. 

Mind a kettőt jól ismertem... és megsirattam

– mesélte.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#vv aurelio#börtön

Címlapról ajánljuk