Bulvár

„Életveszélyben van” – megszólalt Lagzi Lajcsi ügyvédje

rtl.hurtl.hu

2023. február 16. 15:11

Egyéves halasztást kért a zenész a bíróságtól, a róla szóló orvosi szakvéleményeket most igazságügyi szakértők vizsgálják.

Halasztást kaphat a 3 év 6 hónapos börtönbüntetése megkezdése alól Galambos Lajos – írja a Blikk. A zenész ügyvédje a lapnak elmondta, halasztási kérelmet azért terjesztettek elő, mivel szerintük közvetlen életveszély áll fent az elítéltnél.

A jogász azt is elmondta, a bíróság befogadta a kérelmet, majd úgy döntött, hogy függőben tartja az ítéletet, vagyis jelenleg nem kell bevonulnia a börtönbe.

A cikk szerint megvizsgálták a benyújtott orvosi szakvéleményeket, és annak alapján igazságügyi szakértőt rendeltek ki. Az ő eredményei alapján dönthet úgy a bíróság, hogy felfüggeszti egy időre a szabadságvesztés végrehajtását. Egy évet kértek, az majd kiderül, mennyit ítél meg ebből a bíróság.

Galambos Lajost 2022 decemberében jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre ítélték, aminek megkezdése szerdán lett volna esedékes. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a zenész-előadóművész nem jelent meg a kecskeméti börtönnél, ahol a büntetését tölti majd, hanem 150 kilométerre a helyszíntől, egy erdő szélén fotózták le.

A zenész is megszólalt a lapnak. Azt mondta, perújítási kérelmet fognak beadni, mert szerinte az az ítélet, ami született, nem tükrözi a valós helyzetet.

#Bulvár#galambos lajos#galambos lajcsi#ítélet#börtön#kecskemét#bíróság

Címlapról ajánljuk