Bulvár

G.w.M videojátékozik és jogi lépéseket tesz azok ellen, akik a vagyonosodását firtatják

rtl.hurtl.hu

2023. február 14. 20:18

A NAV korábban azt mondta, nem hoznak nyilvánosságra információkat a rapper ügyeiről.

Reagált G.w.M azokra a hírekre, melyekben kérdéseket vetettek fel vagyonosodásával kapcsolatban. Azt írta: „Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze itthon fifázok!”

Szerinte „csak megint leakarnak járatni hülyeségekkel”, de ő készül a turnéjára és az új lemezei megjelenéseire. Úgy gondolja, hogy „a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom”.

Hozzátette:

Természetesen a lejáratásomban résztvevő illetékesekkel szemben megtesszük a jogi lépéseket!

Korábban egy bűnügyi lap nézte meg, milyen céges adatok látszanak G.w.M, azaz Varga Márk erősen exponált vagyona mögött. A rapper nemrégiben egy Porschét vásárolt jegyesének, Kulcsár Edinának, akivel szívesen öltöznek Gucciba.

Céges adatok alapján nem látszik, miből van G.w.M vagyona, nem sikerült megtudni, hogy a rapper hogyan keresi meg a saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját. Ahogyan azt sem, hogy az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

Korábban megkerestük a NAV-ot a rapper vagyonosodásáról, amely mindössze annyit reagált: „Kérdésével kapcsolatban nincs nyilvánosságra hozható információ”. Ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy a NAV nem nézelődik G.w.M után, a hatóság ugyanis valószínűleg nem közöl információkat olyan ügyben, amiben éppen aktív.

Az Instagram-oldalán megadott emailcímen kerestük az előadót is, ő cikkünk megjelenéséig nem válaszolt. G.w.M korábbi partnere, két gyermekének anyja, Nagy Melanie a Reggeliben arról beszélt: több mint negyvenmillió forintos adóssággal maradt a két gyerekkel, ráadásul a gyerektartás várt összegének csak a negyedét fogja megkapni.

Nyitókép: Instagram

#Bulvár#g.w.m#vagyon#nav#instagram#reakció

Címlapról ajánljuk