Bulvár

G.w.M vagyona: visszaszólt a rapper

rtl.hurtl.hu

2023. január 6. 7:51

G.w.M 26 évesen olyan életet él, amelyről még a neves bankárok is csak álmodnak. Hogy miből? Azt nem sikerült kideríteni.

Nemrégiben egy bűnügyi lap nézte meg, milyen céges adatok látszanak G.w.M, azaz Varga Márk erősen exponált vagyona mögött. Mint ismert, a rapper nemrégiben egy Porschét vásárolt jegyesének, Kulcsár Edinának, akivel szívesen öltöznek Gucciba. 

G.w.M 26 évesen olyan életet él, amelyről még a neves bankárok is csak álmodnak, bár azt állítja, néhány éve még nem nagyon volt mit ennie, vetette fel a lap, amely végül arra jutott: céges adatok alapján nem látszik, miből van G.w.M vagyona, nem sikerült megtudni, hogy a rapper hogyan keresi meg a saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját. Ahogyan azt sem, hogy az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

Az Index vette észre, hogy G.w.M a közösségi oldalán jelentette be, hogy érkezik az új dala, valamint egy sokatmondó idézetet is hozzáfűzött a leírtakhoz, amivel a lap szerint minden bizonnyal a vagyonával kapcsolatos pletykákra szeretett volna reagálni.

„Drágáim! Január 8-án landol az új klip, azzal a formációval, amit mi is és ti is imádtok! A dal címe: Kötelék lett! Szóval ne feledjétek!!! JANUÁR 8. 20:00! (Amúgy a szülinapom) G.w.M x Burai x Missh – Kötelék!! Addig is itt hagyok nektek egy nagyon igaz idézetet!” – írta.

A Daniel Cohentől származó idézet így szól:

Az irigység jobban megváltoztat a sikernél.


Az előadó nem szokott finomkodni, ha reakciókról van szó. Augusztusban követőinek azt írta:

Értem én a bajotokat…., csak lesz*rom! 

 A rapper nem ragozta, hogy konkrétan mire gondol, szavai mellé egy olyan fotót mellékelt, amelyen egy autóban cigarettázik.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#gwm#vagyon#missh

Címlapról ajánljuk