Bulvár

G.w.M vagyonosodása: így reagált a NAV

rtl.hurtl.hu

2023. február 14. 16:03

A rapper 26 évesen olyan életet él, amiről még a neves bankárok is csak álmodhatnak. Lapértesülés szerint már a NAV pénzügyi nyomozói is szeretnék megtudni, hogy miből. Megkerestük a hatóságot és az előadót is.

Nagy port kavart a Privát Kopó nevű bűnügyi lap korábbi cikke, amelyben megpróbáltak utánajárni a G.w.M néven rappelő Varga Márk látványos meggazdagodásának. Kulcsár Edina párja sosem titkolta, hogy átlag feletti színvonalon él: például egy Porschét vásárolt jegyesének, akivel szívesen öltöznek Gucciba.

G.w.M 26 évesen olyan életet él, amiről még a neves bankárok is csak álmodnak, bár azt állítja, néhány éve még nem nagyon volt mit ennie – vetette fel a lap, amely végül arra jutott: 

céges adatok alapján nem látszik, miből van G.w.M vagyona, nem sikerült megtudni, hogy a rapper hogyan keresi meg a saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját. 

Ahogyan azt sem, hogy az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

Az előadó sokatmondó idézettel szúrt oda, persze nem részletezve, hogy pontosan kit céloz. Daniel Cohen szavait osztotta meg:

Az irigység jobban megváltoztat a sikernél.

Február közepén aztán a Privát Kopó újabb bombát robbantott: a bűnügyi lap szerint már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói vizsgálják, hogy miből telik ilyen életvitelre G.w.M-nek.

Megkerestük a NAV-ot, amely mindössze annyit reagált:

Kérdésével kapcsolatban nincs nyilvánosságra hozható információ.

Ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy a NAV nem nézelődik G.w.M után, a hatóság ugyanis valószínűleg nem közöl információkat olyan ügyben, amiben éppen aktív. Az Instagram-oldalán megadott emailcímen kerestük az előadót is, ő cikkünk megjelenéséig nem válaszolt. 

G.w.M korábbi partnere, két gyermekének anyja, Nagy Melanie a Reggeliben arról beszélt: több mint negyvenmillió forintos adóssággal maradt a két gyerekkel, ráadásul a gyerektartás várt összegének csak a negyedét fogja megkapni. Hogy mit szól ahhoz, hogy egykori párjának és Kulcsár Edinának máris közös gyermeke születik, arról is megkérdezték a műsorban:


Nyitókép: RTL

#Bulvár#g.w.m#varga márk#kulcsár edina#nav#vagyonosodás

Címlapról ajánljuk