Bulvár

Schobert Norbert olyan órát villantott a zsarupodcastban, amire Parragh László is elismerően csettintene

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 2. 17:53

A fitneszedző-üzletember egy 8 milliós Rolexre megszólalásig hasonlító karórát viselve mesélt életéről, pályájáról, törekvéseiről a Budapesti Rendőr-főkapitányság podcastjában.

Mint arról nem sokkal ezelőtt beszámoltunk, a Budapesti Zsaruk podcast legutóbbi vendége Schobert Norbi volt, aki a közel 28 perces beszélgetés során egyebek mellett szakmai pályafutásának elakadásairól és magánéletéről is beszélt.

A szemfüles nézőknek feltűnhetett, hogy a fitneszedző-üzletember bal karján nem mindennapi óra csillogott, a rendőrségi stúdió lámpáinak fényét vakítóan visszaverve.

Az óra szinte egy az egyben egy Rolex Sky-Dwellerre hasonlít, mégpedig a fekete számlapos, zafírüveges, acéltokos, aranylünettás, arany-acél szíjas verzióra (326933). Egy ilyen automata óra újonnan 20 250 euróba, azaz több mint 7,8 millió forintba kerül.

A Rolex elég kedvelt óramárka Magyarországon is, tavaly májusban például Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke egy 11 milliós Rolex Cellinire megszólalásig hasonlító karórában beszélt arról, hogy a tanároknak azért nem kellene panaszkodni az alacsony fizetésekre, mert nekik ott a szabad nyár, és délután négykor hazamehetnek. Politikusaink figyelemre méltó karóráiról pedig itt írtunk bővebben.

Schobert Norbert vállalkozásának egyébként mostanában nem megy túl jól, egykor 106 üzletet magában foglaló cégbirodalma ma már csak 36 üzletből áll, a 2021-es évet 135 millió forintos mínusszal zárta.  


Nyitókép: Rolex / Budapesti Zsaruk PODCAST

#Bulvár#schobert norbert#rolex#karóra#luxusóra

Címlapról ajánljuk