Belföld

Parragh László egy 11 milliós Rolex Cellinire megszólalásig hasonlító karórában beszélt arról, hogy a tanárokat a szabad nyár is motiválja

Dévai LászlóDévai László

2022. május 26. 13:37

A tanároknak ott a szabad nyár, a tűzoltóknak az adrenalin-löket – mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Parragh László a Népszavának adott interjújában egy rózsaaranynak kinéző karórát visel. Azt persze nem lehet a kép alapján megállapítani, hogy az óra tokja valóba rózsaaranyból van-e. Az interjú során viselt óra ezen a képen látszik a legjobban.


A képet felnagyítva és a kontrasztot állítva látszanak a mutatók és az indexek. A karóra legfontosabb része mégis a teli holdfázis komplikáció. A Parragh László által hordott karóra szinte a megszólalásig hasonlít a Rolex Cellini 50535 referenciájú, 18 karátos tömör rózsaarany-tokos modelljére. Ez az óra, csak úgy, mint Parragh karórája egy holdfázis komplikációval ellátott modell, hasonló mutatószettel és indexekkel.


Megnéztük az MTI adatbázisában, hogy Parragh korábban is az interjú alatt hordott óráját viselte-e. A képtár alapján kijelenthető, hogy az óra, vagy egy ahhoz kísértetiesen hasonló, már évek óta Parragh László birtokában van.

Fotó: Nagy Attila Károly / rtl.hu; Koszticsák Szilárd / MTI

Az iparkamara elnökének órájához hasonlító Rolex Cellini listaáron elérhetetlen, vagyis boltból ma már nem lehet rendelni, ezért csak a másodlagos piacon lehet hozzájutni. A világ legnagyobb online órapiacán ezeket 10 és 12 millió forint közötti összegekért árulják a kereskedők.

Fotó: Chrono24.hu

Kerestük Parragh Lászlót, hogy megtudjuk, milyen órát viselt, de ahogy a témára tértünk, lerakta a telefont. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamarát emailen kerestük, hogy meg tudják-e erősíteni, hogy az elnök egy Rolex Cellinit Moonphaset viselt-e a Népszavának adott interjújában. Amint válaszolnak, frissítjük a cikket. 

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu; Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#parragh lászló#kereskedelmi és iparkamara#interjú#rolex#luxusóra#tanárok#tűzoltók#ma

Címlapról ajánljuk