Bulvár

„Mások éheznek, ez a gyerek meg a szarvasgombáról magyaráz” – betámadták Brooklyn Beckhamet

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 9:58

A legidősebb Beckham fiú egy ideje már felfedte a világ előtt, hogy imád a konyhában tüsténkedni. Rengeteg receptet oszt meg a közösségi médiás oldalain, azonban a legutóbbival kiverte a biztosítékot a kommentelőknél.

Ha nem jutna eszünkbe semmilyen recept, akkor a rengeteg főzős oldal mellett, akár magától a fiatal hírességtől, Brooklyn Beckhamtől is elleshetünk pár trükköt, aki rendszeresen oszt meg gasztro-videókat a követőivel.

Arra azonban valószínűleg ő sem számított, hogy legutóbbi fogása – egy tejszínes, szarvasgombás házitészta – milyen erős indulatokat vált ki az emberekből. Akárcsak Magyarországon, az Egyesült Királyságban is óriási az infláció, csökkennek a fizetések, a számlák pedig egyre csak növekednek. Ennek fényében sokan kiakadtak Beckhamre – akinek az esküvőjén az Oscar-gálánál is impozánsabb volt a vendéglista –, amiért luxuscikknek számító alapanyagokkal dolgozik, és arról kommunikál, hogy az ő otthonában sosincs olyan, hogy „túl sok szarvasgomba”.


Miközben sokan támogatják séf karrierjében, mások kiakadtak, szerintük ugyanis ezzel az étellel „túllőtt a célon”:

Mert éppen ezt találod egy átlagos huszonéves konyhájában… szarvasgombát. Pláne egy olyan ember konyhájában, aki mindennap a megélhetéséért küzd.

– írta az egyik kommentelő.

Persze, nem ő volt az egyetlen, aki felháborodott:

Bárcsak nálam is fennállna az az elv, hogy nincs olyan, hogy túl sok szarvasgomba.

A legtöbben azt hozták fel Beckham ellen, hogy miközben az országban nagyon sokan napról napra élnek és szinte a legalapvetőbb dolgokat sem tudják megengedni maguknak, a híresség ennek az ellenkezőjét hirdeti ételével.

A negatív reakciók mellett akadtak azért olyanok is, akik megvédték Brooklynt:

Sok komment teljesen lehetetlen. Én sem engedhetem meg magamnak a szarvasgombát, élveztem a videót és nem érdekel, ki és hogyan vette meg.

Nyitókép: Gilbert Flores / Getty Images

#Bulvár#brooklyn beckham#főzés#támadás#kommentek#negatív#éhezés#infláció

Címlapról ajánljuk