Bulvár

Annyit edzett az anyuka a terhessége alatt, hogy a baba „bicepsszel” jött világra

rtl.hurtl.hu

2023. január 29. 12:51

Az anyuka a TikTokon osztotta meg terhessége különös történetét.

Egy Yoana Banda nevű anyuka a TikTokon osztotta meg terhességének történetét: azt állítja, hogy miközben várandós volt, folyamatosan edzett, ezért a babája már izmosan született. 

A nő terhessége alatt nemcsak csípőt erősítő gyakorlatokat végzett, hanem rengeteget nyomott fekve és guggolásokat is csinált, meglehetősen nagy súlyokkal.

Ha a terhességed alatt is edzel, akkor a babád izmosan bújik elő az anyaméhből

írja a videója tetején.

A videó azóta elterjedt a közösségi oldalon, már 6,4 millió felhasználó nézte meg. Sokan csodálták a fitt anyukát, viszont sokan megjegyezték azt is, hogy nem biztos, hogy a terhesség alatt ilyen edzést kellene csinálni. A nő ezekre a felvetésekre is válaszolt, állítása szerint kutatást végzett a témában és megkérdezett egy orvost is.

Volt olyan magát szakértőnek valló kommentelő, aki azt írta, hogy csak akkor végezzen valaki a terhesség alatt ilyen mozgásformát, ha a szervezete ehhez hozzá szokva. A nő erre a kommentre is válaszolt: szerinte se kezdjen el senki edzeni a várandósság közben, ha előtte nem tette.

@yoanabanda1 She really came out and said ‘where them weights at’ 🙂 #fyp #viral #babytiktok #babygirl #strongbaby ♬ GIVE IT TO ME X PROMISCUOUS - ALTÉGO

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#edzés#terhesség#izom#tiktok

Címlapról ajánljuk