Bulvár

Meghan Markle ezzel a három szóval vette le a lábáról Harry herceget

rtl.hurtl.hu

2023. január 26. 12:39

Maga a herceg árulta el, mit írt neki az Instagramon későbbi felesége. 

Az Express Harry herceg új könyve, a Spare, azaz Tartalék alapján írta meg, hogyan keltette fel a herceg figyelmét későbbi felesége, Meghan Markle. A kezdet igazán 21. századi: a pár az Instagramon kezdett el csevegni. A herceg álnéven használta a felületet, ezt Meghan Markle-nek egyik közös barátjuk, Violet árulta el, nem véletlenül. Miután a későbbi hercegné megnézte a herceg képeit, azt írta neki egy privát üzenetben:

Helló! Gyönyörű fotók!

A herceg színészre akkor bukkant az akkor még színésznőként dolgozó Meghan Markle profiljára,  amikor a hírfolyamát görgetve meglátott róla egy fotót, amelyen egy kutyafüles filter volt rajta.  A herceg barátnője, Violet posztolta ezt fotót, Harry pedig azonnal üzenetet küldjön neki, hogy megkérdezze: ki a titokzatos nő a képen.

Violet azt válaszolta, hogy 

ő a hetedik férfi, aki feltette ugyanezt a kérdést.

Így tudta meg a herceg, hogy Meghan Markle egy színész, aki jelenleg a wimbledoni tenisztorna miatt az Egyesült Királyságban van. Megkérdezte, hogy szeretné-e, ha továbbadná az Instagram-profilját Markle-nek, amire a herceg igent mondott. Másnap Meghan Markle a fenti, három szóból álló üzenetet küldte Harrynek. 

Így kezdődött a tündérmese, amely éles kanyarokkal egyre inkább egy szappanoperára hasonlít. Ha többet szeretne tudni a herceg könyvéről, olvassa el kritikánkat itt

A protokollszakértő egy „sértett kisfiú megnyilvánulásaként” tekint Harry herceg új könyvére:


Nyitókép: Jeff Schear / Getty Images for Cantor Fitzgerald

#Bulvár#meghan markle#harry herceg

Címlapról ajánljuk