Bulvár

Mindenkit sokkolt, hogy Kylie Jenner péniszemnek nevezte el a kisfiát

rtl.hurtl.hu

2023. január 23. 11:49

A híresség nemrég posztolta ki első fotóját fiáról, és azt is elárulta, hogyan nevezték el párjával, Travis Scott-tal a kicsit. A név azonban nem minden nyelven állja meg a helyét.

Manapság már meg sem rezdül az ember, amikor azzal szembesül, hogy egy híresség furcsa nevet választ a csemetéjének – gondoljunk például Elon Muskra

Azonban még így is akadnak olyan esetek, amiktől mindenki ledöbben. Ez történt most Kylie Jennerrel is. A hétvégén kitette az első fotóját kisfiáról – aki tavaly februárban született –, ami több mint 21 millió lájkot kapott az Instagram-oldalán, a kommentek között pedig mindenki olvadozni kezdett az aranyos képek láttán. Kylie posztjában pedig csak fia nevét írta ki:

AIRE 🤍

Később azonban több kommentelő is jelezte, hogy érdemes lenne újragondolnia a kisfiú nevét – amit egyszer már amúgy is megváltoztatott, hiszen eredetileg Wolfnak, vagyis Farkasnak akarta elnevezni. Kiderült ugyanis, hogy arabul az aire azt jelenti, hogy „az én péniszem” vagy pedig azt, hogy „nem”olvasható a JustJared oldalán.

Azóta a TikTokon és a YouTube-on is egyre több videó jelenik meg a témával kapcsolatban.

Nyitókép: Craig Barritt / Getty Images

#Bulvár#kylie jenner#Travis Scott#baba#név#sokkoló#jelentés

Címlapról ajánljuk