Bulvár

Kylie Jenner öt hónapja szült, de ismét babát vár?

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 18:04

A híresség februárban adott életet Travis Scottal közös kisfiuknak, most mégis azt sugallta rajongóinak, hogy újra várandós.

Travis Scott legutóbbi Instagram posztjánál meglepő dolgot szúrt ki a Hollywood Life:

Kylie Jenner terhes emojikat küldött szerelmének: 😛🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

A pletykagépezet persze egyből beindult, és a kommentelők azonnal kérdezgetni kezdték a párost, hogy Kylie – akiről nemrég hatalmas ökológiai lábnyoma miatt írtunk – valóban terhes-e.

Úton a harmadik baba?

– írta az egyik rajongó.


Az Indy 100 cikke szerint a terhes emoji manapság egészen mást jelent a Z generáció számára, mint amit eredetileg: az 1997 és 2012 között születettek arra használják ezt a hangulatjelet, hogy kifejezzék valaki iránt érzett vonzalmukat – valószínűleg Kylie is emiatt írta ezt Travis képe alá.

A 25 éves valóságshow-sztárnak és rapper párjának két közös gyermeke született eddig, a 4 éves Stormi Webster és a mindössze öt hónapos kisfiuk, akinek eredetileg a Wolf Webster nevet adták volna, később mégis meggondolták magukat – az új névről viszont egyelőre nem közöltek információt.

Kylie Jenner júniusban a szülés utáni nehézségeiről mesélt Instagram sztorijaiban:

Komoly hát- és térdfájdalmam volt az elmúlt időszakban, ami lelassított az edzésben, de rajta vagyok, hogy újra visszanyerjem az erőmet.

Nyitókép: Gotham / Getty Images

#Bulvár#kylie jenner#terhesség#baba

Címlapról ajánljuk