Bulvár

Kiderült Elon Musk és Grimes titokban született második gyerekének neve

rtl.hurtl.hu

2022. március 10. 18:36

Veteszik a X Æ A-12-vel.

A Daily Mail szemléje szerint Grimes a Vanity Fairnek mondta el, hogy titokban született egy második gyermekük Elon Muskkal. Az énekesnő és az üzletember béranya segítségével lett ismét szülő tavaly decemberben. 

A kislány az Exa Dark Sideræl keresztneveket kapta.

 A párnak már van egy kisfia, a 2020 májusában született X Æ A-12. Grimes a névválasztást azzal indokolta, hogy az Exa az exaFLOPS szuperszámítógép-kifejezésből jön, a Dark az „ismeretlenre” utal, a Sideræl pedig „az univerzum igazi ideje, csillagidő, mélytéridő, nem a mi relatív földi időnk”. Arra is kitért, hogy kislányukat Y-nak, fiukat X-nek becézik. 

Az interjúban Grimes azt mondta: fluid kapcsolatban vannak az 50 éves Muskkal, együtt vannak, de nem élnek együtt. Tavaly röppent fel a hír, hogy a pár három év együttlét után szakított. 

A kislány érkezését egyébként a szülők szerették volna titokban tartani, azonban a Grimes otthonába invitált újságíró egy ponton az emeletről kiszűrődő gyereksírásra lett figyelmes. A kanadai énekesnő először elhárította az ezt firtató kérdéseket, majd elismerte, hogy ismét szülők lettek. 

Nyitókép: Gotham / GC Images / Getty Images

#Bulvár#elon musk#grimes#gyermek

Címlapról ajánljuk