Bulvár

Megkéselte a barátját, mert álmában az ágyba vizelt

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 14:25

A rendőröknek azt mondta, hogy ezután minden valószínűség szerint szakítani fognak.

A Louisiana állambeli East Baton Rouge-i hatóságok gyilkossági kísérlettel vádolják azt a nőt, aki a gyanú szerint azért késelte meg a párját, mert a közös ágyukba vizelt, adta hírül a helyi sajtó. A nő a férfit tüdőtájékon, a bal oldalán szúrta meg.

A 25 éves Briana Lacost „rendkívül feldühödött”, mivel a férfi állítólag régóta csinálja ezt. A nyomozati anyagból kiderült, hogy Briana és az áldozat aznap este ittak, mindketten ittasak voltak. A nő mikor észlelte, hogy a párja bevizelt, felébresztette, veszekedni kezdtek, majd Lacost elkezdte ütni az áldozatot. A dulakodás közben került elő egy konyhakés, amivel megszúrta a férfit.

A nyomozók beszéltek Lacosttal, aki elmondta, hogy ő és barátja az eset után azt tervezik, hogy szakítanak. Lacost a nyomozóknak bevallotta, hogy ideges lett és tudatosan támadta meg a párját a konyhakéssel. Ugyanakkor azt állította, hogy a férfi fojtogatni kezdte, miután felébresztette, ezért ragadott kést. A nő mikor látta, hogy nagy a baj, megpróbálta ellátni a férfi sebét, de inkább bevitte a közeli kórházba. A nőt szándékos emberölési kísérlettel fogják megvádolni.

Nyitókép: East Baton Rouge Seriff irodája / Handout

#Bulvár#vizelés#szúrás#alvás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk