Bulvár

Jeremy Renner állapota súlyosabb, mint mondták

rtl.hurtl.hu

2023. január 17. 12:12

Legalább két év lesz, míg teljesen felépül a színész.

Jeremy Renner újév napján szenvedett balesetet, miután áthajtott rajta egy általa beüzemelt hókotrógép, amivel taheo-i otthonát szerette volna elhagyni családjával. A Marvel sztárját ezután helikopterrel szállították kórházba, ahol megállapították, hogy mellkasi és mozgásszervi sérülést is szenvedett.

Az Oscar-jelölt színésznek extrém nehézségei voltak légvételkor, és erősen vérzett a feje a balesetet követően. A jobb tüdeje összeomlott, a felsőtestét összezúzta a jármű, súlyos mellkasi sérülései miatt pedig azonnal meg kellett műteni őt.

Később úgy tűnt, a színész túl van a kritikus állapoton, és egy szelfit is posztolt a kórházból közösségi oldalára, amiben minden aggódó követőjét megnyugtatta. Renner állapota azonban egy közeli ismerőse szerint közel sem kielégítő – írta meg a New York Post.

Sokkal rosszabb, mint azt bárki is tudja

– mondta a forrás, aki szerint Jeremy nagyon is tudatában van annak, hogy majdnem meghalt. A közeli isemrős azt is elárulta, hogy az eddigi két műtét nem lesz elegendő, és további beavatkozásokra is szükség lesz, a teljes felépülés pedig legalább két évbe telik majd.

Nyitókép: Theo Wargo / Getty Images

#Bulvár#jeremy renner#baleset#sérülés#kórház

Címlapról ajánljuk