Bulvár

Hírességek, akik elkapták a koronavírust, ezért nem tudtak részt venni a Critics Choice Awards díjátadón

rtl.hurtl.hu

2023. január 16. 10:11

28. alkalommal rendezték meg a díjátadót, amire több színész a Covid miatt nem tudott elmenni. Mutatjuk, hogy kik ők.

Január 15-én, vasárnap tartották a Critics Choice Awards díjátadót, ahova többek között Colin Farrell és Michelle Pfeiffer sem tudott elmenni, mert pozitív lett a Covid-tesztjük – számolt be a US Weekly.

Jamie Lee Curtis pénteken jelentette be, hogy elkapta a koronavírust, három nappal a Golden Globe-díjátadó után.

B*zd meg, COVID! Sajnálatos módon, ez a pompomlány nem lesz ott a hétvégi ünnepségeken, hogy a barátainak és a kollégáinak szurkoljon

– írta posztja alá a színésznő, aki három pozitív koronavírus gyorstesztről tett ki egy képet.

Hálás vagyok, hogy az otthon elvégezhető tesztek rendelkezésre állnak, így nem mentem el az Amerikai filmintézet ebédjére, és nem fertőztem meg másokat.

– írta Curtis.

Egy nappal később Michelle Pfeiffer is bejelentette, hogy elkapta a vírust. A színésznő Jeff Bridgesnek adta volna át az Életműdíjat a gálán.

Nagyon sajnálom, hogy ma kimaradok a Critics Choice Awarsból! Igen, Covid…

– írta Instagramon Pfeiffer, aki különösen csalódott volt, amiért nem lehetett ott, amikor Jeff megkapja a díját.

Pauline Kail mondta a legjobban: talán ő [Jeff] a legtermészetesebb és legkevésbé tudatos színész, aki valaha élt. VALAHA ÉLT. Minden színész erre törekszik, és Jeff mindig bebizonyítja… az összes szereppel, amit elvállal. Gratulálok Jeffnek és az összes jelöltnek!

– zárta sorait Michelle.

A két színésznőn túl Colin Farrell sem volt ott az eseményen. Őt A sziget szellemeiben nyújtott alakításáért jelöltek a legjobb színésznek járó díjra – amiért az Arany Glóbuszt sikerült bezsebelnie. Farrell színésztársa, Brendan Gleeson szintén kihagyta az idei gálát.

Nyitókép: Colin Farrell a 2023-as Golden Globe-díjátadón - Rich Polk/NBC, Jamie Lee Curtis a 2023-as Golden Globe-díjátadón - Matt Winkelmeyer / Getty Images

#Bulvár#covid#koronavírus#díjátadó

Címlapról ajánljuk