Bulvár

Utálja a csinos lányokat - Kanye West titkos, új feleségét régóta megvetheti Kim Kardashian

rtl.hurtl.hu

2023. január 14. 6:46

Kisebb sokként érte a világ arra fogékony részét, hogy Kanye West összeházasodott egyik munkavállalójával, Bianca Censorival. A Page Six szerint van valaki, aki valószínűleg nem lepődött meg: Kim Kardashian, West előző felesége, aki a lap szerint régóta megvetette Censorit, legalábbis a megszólaló bennfentesek szerint.


Kardashian állítólag már korábban is utálta Censorit, ráadásul ok nélkül – persze csak ha nem sejtette, hogy van valamilyen kémia férje és a Yeezy márkánál építészeti dizájnerként dolgozó nő között. Az egyik forrás úgy fogalmazott:

Kim gyűlöli őt.

A bennfentesek szerint a Yeezynél köztudott volt, hogy Kardashian nem szimpatizál későbbi utódjával. 

A nő csinos. Kim pedig utálja a csinos lányokat

– mondta egy forrás.

Censorinak építészmérnöki diplomája van, évek óta a Jeezynél dolgozik, ahol West különböző divat- és dizájnprojekteket felügyel. West lelkes építészetrajongó, számos épületet alakíttatott át srasztikusan.

Pénteken derült ki, hogy West és Censori összekötötték egy zártkörű esküvői szertartáson, bár az információt elsőként lehozó TMZ szerint oldal szerint nem kaptak házassági bizonyítványt, tehát a jog betűje szerint nem házasok. Később a párt jegygyűrűket viselve fotózták le.

A lap feleleveníti, hogy a párt először hétfőn látták a Beverly Hills-i Waldorf Astoriában egy randinak tűnő találkozón.Decemberben West kiadott egy számot Censori Overload címmel.

Ebben szerepelt a következő sor: 

És a Biblia azt mondta: Nem szexelhetek többé a házasságig.

A házasságkötés mindössze két hónappal azután történt, hogy West és Kardashian véglegesítették válásukat. A korábbi házaspár 2014-ben az olaszországi Firenzében házasodott össze. A Page Six megkereste az érintetteket, választ nem kaptak.

Kanye West korábbi, antiszemita kijelentéseiről itt olvashat.

Nyitókép: Neil Mockford  / GC Image

#Bulvár#kanye west#kim kardashian#bianca censori

Címlapról ajánljuk