Bulvár

Lakatos Márk: Mindig is Orbán Viktor ágyában szerettem volna aludni

rtl.hurtl.hu

2023. január 9. 9:10

A videó, amelyben a stylist a bécsi Bristol Hotelből jelentkezett be, jelenleg nem elérhető.

A kormányközeli Mandiner szúrta ki Lakatos Márk stylist legújabb TikTok-videóját, amelyben a nemrég Kajdi Csabával összetűzésbe került műsorvezető a bécsi Bristol Hotelből jelentkezett be. A videó jelenleg nem elérhető.

„Mindig is Orbán Viktor ágyában szerettem volna aludni, és képzeljétek el, hogy kiderült, hogy itt, a Bristol Hotelben ahol én is megszállok, ő is itt szállt meg akkor, amikor itt volt népes kis gyülekezetével legutóbb, ebben a csodálatos, elnöki lakosztályban. Úgyhogy nézzétek meg, Orbán Viktorral egy ágyban vagyok” – osztotta meg követőivel a stylist.

Július végén Orbán Viktor három minisztere, Gulyás Gergely, Nagy Márton és Szijjártó Péter és népes stáb kíséretében utazott Bécsbe, ahol a miniszterelnök Karl Nehammer osztrák kancellárral tárgyalt. A kormány három hónap után ismerte el, hogy Orbán Viktor is Bécs egyik legdrágább luxusszállodájában aludt látogatásakor. Azt viszont sem kérdésre, sem adatigénylésre nem közölték, hogy mennyibe került az adófizetőknek az út:


Lakatos Márk videójában egyébként az érintett lakosztályt is bemutatta: „Egyébként csodálatos, van neki kérem szépen saját dolgozószobája, óriási, fantasztikus fürdőszobája, saját gymje és szaunája, fantasztikus helyiségek, régi, csodálatos berendezés. Én nem tudok ennek [...] (érthetetlen – a szerk.)] napirendre térni, hogy végre, először az életemben az elnök úrral egy ágyban aludhattam” – fogalmazott a stylist a Mandiner szerint.

Nyitókép: RTL 

#Bulvár#orbán viktor#ágy#bécs#közpénz

Címlapról ajánljuk