Bulvár

Lakatos Márk szerint toxikus, halálos irigység miatt állhatott bele Kajdi Csaba

rtl.hurtl.hu

2023. január 4. 7:34

A stylist szerint Cyla már a barátságuk alatt is folyamatosan gúny tárgyává tette szakmai sikereit és munkáját.

Kajdi Csaba „Cyla” szilveszteri videójában Lakatos Márkot parodizálta, aki erre ugyancsak TikTok-videóban reagált, egyebek mellett azt mondta:

Tudod azt, hogy pszichésen is terhelt ez az időszak, hogy pánikrohamaim voltak, hogy tikkel a szemem, hogy próbálok ebből az egészből valahogy úgy kimászni, hogy jó legyen. Ehhez képest, miközben ezt tudod és erről engem biztosítasz, nyilvánosan mégis megalázol és nyilvánosan mégis gúnyolódás céltáblájává teszel.

A Blikk megkereste Lakatos Márkot arról érdeklődve, mi állhat az ellentét hátterében. A stylist elmondta: másfél hónapja Kajdi Csaba még támogató sms-t küldött neki, amiben például azt javasolta, hogy vigyázzon az egészségére. Hogy az eltelt másfél hónapban mi történhetett, azt Lakatos Márk sem tudja. 

A stylist szerint Cyla már a barátságuk alatt is folyamatosan gúny tárgyává tette szakmai sikereit és munkáját, miközben ő Kajdi Csaba szakmai eredményeit sosem kérdőjelezte meg nyilvánosan.

„A mai napig nem beszéltük át, miért is ért véget a barátságunk. Nyilván én is hibázhattam, bár szándékosan nem bántom meg a barátaimat, de tény, sokszor voltam önző és egoista, ezen az elmúlt években folyamatosan dolgozom. Olyan pedig soha nem fordult elő velem, hogy őt a szakmai életében hiteltelenné próbáltam volna tenni. Vagy akkor fogalmaztam volna meg kritikát, amikor az illető a padlón volt, legyen szó akár Majkáról, akár Győzikéről vagy épp róla. Csak arra tudok gondolni, hogy a toxikus, halálos irigység – ami már a barátságunk idején is élt benne – lehet az oka annak, hogy másfél hónappal a kirúgásom után is ezzel élcelődjön, és ott rúgjon belém, ahol a legjobban fáj. Épp december 30-án mutattunk be a Kioskban nagy sikerrel egy revü-show-t, aminek az art direktora, rendezője és stylistja is voltam egyben, talán ez váltotta ki belőle ezt a régóta benne élő irigységet, mert más magyarázatot nem találok erre” – mondta a lapnak Lakatos Márk, aki ezek után is szívesen tisztázná a régi sérelmeket.

Korábbi cikkünkből pedig az is kiderült, hogy stílist, influenszer, műsorvezető legszívesebben a férfi vízilabdaválogatottal ragadna be a liftbe, első találkozása Gryllus Dorkával pedig meghatározta a további életét.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#kajdi csaba#cyla#tiktok

Címlapról ajánljuk