Bulvár

Nagy Feró: A Jóisten vigyáz rám

rtl.hurtl.hu

2023. január 7. 9:57

16-17 fokos hálószobában alszik a feleségével a Beatrice frontembere, és más módon is igyekeznek spórolni. A lassan 77 éves énekest arról faggatták, mi a titka.

Beüzemelte cserépkályháját Nagy Feró, hogy így is spórolni tudjon a fűtésen. Emellett függönyöket szerelt fel a ház több pontján, és csak egy helyiséget fűtenek ki a feleségével, akivel 16-17 fokos hálószobájukban alszanak – mondta a Beatrice frontembere a Blikknek.

Feróék az élelmiszerrel is spórolnak, vagy legalábbis odafigyelnek, hogy mit és mennyiért vásárolnak. A hétköznapokban egyébként ő maga is szívesen főz, de a karácsonyi menüt anyósa szokta elkészíteni.

Nagy Ferónak tavaly szeptemberben született negyedik unokája, így most egy 6 éves kisfiú, egy 4 éves kislány, egy lassan kétéves kisfiú, valamint egy négy hónapos fiúcsecsemő nagyapja.

Az unokák a mindenem! Rengeteg időt töltök együtt velük, ők az elsők

– mondta róluk. 

Az énekes arról beszélt, hogy a Beatrice koncertjein van egy mag, az ős-rajongók közössége, akiket név szerint is ismer. Feró a koncertek után mindig lemegy a közönséghez beszélni, saját bevallása szerint egyébként sem voltak soha sztárallűrjei, „sokszor egyébként is nehezen tudom elviselni magam, ezért sosem viselkednék nagyképűen”. 

Arra a kérdésre, mi a titka, hogy lassan 77 évesen is ilyen nagy fordulatszámon képes pörögni, Nagy Feró úgy fogalmazott:

Nem tudom, mi a titkom... Talán az, hogy a Jóisten vigyáz rám, odafigyelek magamra, no, és persze, az unokák is edzésben tartanak.

Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

 

#Bulvár#nagy feró#beatrice#spórolás#unoka#nagypapa#időskor#rezsi#cserépkályha

Címlapról ajánljuk