Bulvár

Cardi B dühöng a megemelkedett élelmiszerárak miatt

rtl.hurtl.hu

2023. január 5. 13:26

Mivel nem maga intézi a bevásárlását, ezért muszáj volt lemennie a boltba, hogy a saját szemével lássa ezt az őrületet.

Cardi B legutóbb a plasztikai beavatkozások miatt horgadt fel nyilvánosan, most azonban a szélesebb közönséget is érintő megemelkedett élelmiszerárak miatt szólt követőihez – vette észre a today.com. A rapper Twitteren osztotta meg professzionális megállapítását:

Naaaaaa, az élelmiszerárak már nevetségesek. Akár étteremben is ehetnél!!

– utalva arra, hogy lassan annyira drága saját magunkra főzni, mintha elmennénk egy kifőzdébe. És azt talán még nem is tudja, mennyire elszálltak az energiaárak.

Nem sokkal ezután egy újabbat posztolt, ahol egy költői kérdést is feltett követőinek: „Miért kerül 6 dollárba a saláta ott, ahol én lakom?”

Cardi B minden héten kap egy összegzést az elköltött pénzéről, így amikor azt látta, hogy jóval többet költ élelmiszerekre, mint eddig, akkor a saját szemével is szeretett volna meggyőződni erről.

„Elmentem egy szupermarketbe, és azt láttam, hogy minden megháromszorozódott. Mert ha én azt gondolom, hogy elképesztően drága minden, akkor mit gondolhatnak a középosztálybeliek vagy a még alacsonyabb keresetűek? – értetlenkedett.

Követői egy kicsit kiakadtak arra, hogy minden bizonnyal neki is fáj az árak emelkedése, de bizonyára nem ő a legnagyobb áldozata ennek. Erre azt mondta, hogy hiába gazdag, ha nem osztaná be a pénzét ő is ugyanúgy le lenne égve, mint sokan mások.


Nyitókép: Getty Images Cardi B

#Bulvár#Cardi B#élelmiszer#árak#drága#vita#twitter#kiakadás#interjú

Címlapról ajánljuk