Bulvár

Dobó Áginak gyász tette tönkre a szilveszterét: Úgy érzem, mintha 2022 kést szúrt volna a hátamba

rtl.hurtl.hu

2023. január 2. 16:22

Veszteségek, betegségek, krízisek sora szakadtak a nyakukba, amit nagyon nehezen tud feldolgozni.

Dobó Ági megdöbbentő és szomorú bejegyzéssel búcsúzott el az évtől Instagram-oldalán. Szerinte nagyon fontos, hogy a követői ne csak a pozitív élményeket és a csillogó életüket lássák az interneten, ezért őszintén jelentette ki, hogy 2022 nem az ő éve volt.

2022 eddigi 34 évem legnehezebb éve volt. 2022 alapjaiban rengette meg a hitemet a világban, az emberekben, az általam megidealizált életben. 2022 megváltoztatott. […] Veszteségek, gyilkos betegségek, magánéleti krízisek sora szakadt a nyakunkba, és amikor már azt hittük (többször is), hogy már nem jöhet ennél több, mindig lentebb zuhantunk

– írta bejegyzésében, ahol kiemelte, hogy konkrétan azt érzi, mintha 2022 kést szúr volna a hátába. Nem elég, hogy magánéleti nehézségek árnyalták az elmúlt időszakát, még az év utolsó napja is tragédiát tartogatott számára, ugyanis elhunyt a keresztapja.

Az egykori szépségkirálynő ennek ellenére igyekszik pozitív maradni és kőkeményen dolgozik azon, hogy egy „hamvaiból feltámadó főnixé” váljon.

Mert 2022 sok mindent elvett tőlem, belőlem, de őszintén hiszek benne, hogy azzal, hogy megváltoztam jó, sőt akár jobb dolgok is érkezhetnek majd az életembe, ami majd egyszer betölti ezt az űrt...

 – zárta bejegyzését.

Nyitókép: RTL

#Bulvár#dobó ági#gyász#szilveszter#újév

Címlapról ajánljuk