Bulvár

20 kilométert gyalogolt a nő, akit a férje véletlen hátrahagyott egy mosdószünet alkalmával

rtl.hurtl.hu

2022. december 31. 8:45

Mindez hajnali 3-kor történt egy thaiföldi autópályán.

Egy thaiföldi férfi a feleségével megállt egy gyors mosdószünetre, de a férj végül a társa nélkül folytatta az utat. A pár nem összeveszett, hanem a férj egyszerűen elfelejtette, hogy a felesége is vele van és a rövid pihenő után egyszerűen egyedül folytatta, írja az NDTV.

A vicces történet vége nem lett annyira vicces, mivel a nő majdnem 20 kilométert sétált, mire újra találkozott a férjével.

Az 55 éves Boontom Chaimoon és felesége, a 49 éves Amnuay Chaimoon vasárnap egy kiránduláson vettek részt, meglátogatták a szülővárosukban maradt rokonaikat az ünnepek alkalmával. A pár jól érezte magát, de a hazaút már annyira nem sikerült jól a fent taglalt incidens miatt. Fontos részlet, hogy az eseménysor hajnali 3-kor történt, éjjel 20 kilométert gyalogolni pedig nemcsak kellemetlen, hanem veszélyes is.

Hogy történhetett?

Mivel eredetileg csak a férfi szeretett volna megállni, így ő gyorsan ki is pattant az autóból és elment vizelni. Amnuay időközben mégis kiszállt és bement az útszéli susnyásba, hogy könnyítsen magán. A férfi beült az autóba miután végzett és elindult. Észre sem vette, hogy a felesége nem ül mellette. A kétségbeesett feleség fel sem tudta hívni a férjét, mivel a telefonját az autóban hagyta. Mivel sötét volt, a nő rendkívül megijedt, de úgy döntött, elindul gyalog, hátha a férje észreveszi a bakit.

Körülbelül 20 kilométert tett meg, mikor egy közeli településhez ért, ahol a helyi rendőrörsről fel tudta hívni a férjét. Először a saját telefonját hívta, de azt nem vette fel a férfi. Reggel 8 óra körül a rendőrök segítségével sikerült kapcsolatba lépnie férjével. A férjnek mindvégig fogalma sem volt arról, hogy a felesége nincs az autóban, azt hitte, hogy alszik a hátsó ülésen. Amikor rájött, hogy mi történt, gyorsan megfordult, hogy visszamenjen, hogy felvegye házastársát.

Nyitókép: Pixabay

#Bulvár#mosdó#séta#házasság

Címlapról ajánljuk