Bulvár

Harckocsit árul Lagzi Lajcsi

rtl.hurtl.hu

2022. december 30. 18:33

Meg tűzoltóautót is.

Eladja nem mindennapi gyűjteményét Galambos Lajos, vagyis Lagzi Lajcsi, aki alaposan átértékelte életét másodfokú ítélete után. A zenész a Blikk szerint egy lánctalpas harci járművet és egy tűzoltóautót is piacra dob, de megválik fellépőruháitól és boldogasszonypusztai birtokától is.

Arról beszélt: „Valahogy ellenállhatatlan vonzalmat éreztem mindig a különleges járművek iránt: hol egy tűzoltóautót szerettem volna, hol egy olyan járművet, ami a repülőtéren szállítja a csomagokat, és két utánfutója is van. De – ki tudja, miért – vágytam egy lánctalpas harci járműre is, ami mocsáron, vízen, mindenhol megy”.

A trombitás nem árulta el, mekkora összegeket remél a kiárusításból, de arról beszélt: „Egy homokrakodó dózert és egy óriási dömpert már eladtam, de az említett járműveket is hirdetem... nem is gondoltam, hogy ekkora irántuk az érdeklődés”.

Azt is hozzátette, hogy habár néhány tárgyat eltesz emlékbe, összesen mintegy ezer portékájától szabadul meg. Korábban mi is beszámoltunk arról: decemberben Galambos Lajos hét éve húzódó közműlopási büntetőpere lezárult és a trombitaművészt jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Nyitókép: Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását. – Fotó: Lakatos Péter / MTI

#Bulvár#galambos lajos#lagzi lajcsi#harckocsi#tűzoltó#ítélet#pénz

Címlapról ajánljuk