Bulvár

Ismert barátai is hátba szúrták Galambos Lajost az ítélethirdetés után

rtl.hurtl.hu

2022. december 16. 6:05

Közműlopás miatt kell börtönbe mennie a trombitaművésznek.

Egy hét telt el azóta, hogy Galambos Lajos hét éve húzódó közműlopási büntetőpere lezárult és a trombitaművészt jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték. A zenészt a Bors kérdezte arról, hogyan viseli az ítéletet, illetve környezete hogyan viszonyul ahhoz. 

A trombitaművész visszavonult birtokára, tudatosan kerüli a nagy társaságokat. A lapnak arról beszélt: számítottam rá, hogy az ítélethirdetés után lesznek majd meglepetések, már ami a baráti, vagy inkább haveri körét illeti, és nem is kellett csalódnia a megérzéseiben.

Fixen azokról hallom, hogy itt-ott kárörvendően beszélnek rólam, akikről ezt feltételeztem is. Ők azok a törleszkedő emberkék, akik gyakran keresték a társaságom még a per alatt is, és kisebb, nagyobb segítséget kértek tőlem

– kezdte a Borsnak Galambos Lajos, aki hozzátette, akadnak azért kellemes tapasztalatai is a honi zenészvilágból, vagyis bőven vannak olyan zenésztársak és hírességek, akik nem fordultak el tőle. Emellett civilektől is sok pozitív visszajelzést kap, sokan megállítják és felajánlják a segítségüket, amit azonban köszönettel visszautasít. 

Sokan ajánlották fel a segítségüket és kérdezgetik, mit tehetnének értem. Nekik megköszönöm, hogy mellettem állnak, de nem élek a felajánlásokkal, hiszen ez az én harcom és egyedül kell megvívnom 

– fogalmazott a zenész, aki az ítélethirdetés után az RTL Híradónak azt mondta: a kiszabott büntetés nonszensz.


Nyitókép: RTL

 

#Bulvár#galambos lajos#lagzi lajcsi#börtön#áramlopás

Címlapról ajánljuk