Bulvár

Majka tizenhárom darab, csaknem 800 ezer forintos órát adott ajándékba zenésztársainak

rtl.hurtl.hu

2022. december 27. 14:51

Több mint 10 millió forintot költött a méregdrága TAG Heuer órákra, melyeket konkrétan felszolgáltak az étteremben szárazjég kíséretében.

Extravagáns módon ünnepelte Majka és csapata a zenekaruk 10. évfordulóját. Amellett, hogy a zenészek egy jó hírű étteremben ünnepeltek, még ajándékot is kaptak a zenekar frontemberétől. Majka ugyanis a vacsora után – nem elaprózva az ajándékválasztást – szárazjégfüsttel felszolgált karórákat adott át zenésztársainak.

Köszönöm az elmúlt 10 évet fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk!

– írta Majka a közösségi oldalán megosztott bejegyzésében.


Időközben a Beszéljünk órákról TikTok-csatorna kiderítette, hogy pontosan mennyibe is fájhatott egy darab óra.

A Tag Heuer Formula 1 kvarz kronográfról azt kell tudni, hogy 43 milliméteres acéltokban érkezik, a számlapja Forma–1-es carbonfiber, feketés, szürkés, sárgás, természetesen zafírral, gumiszíjon, svájci kvarc Ronda kronográfszerkezettel. Az ára Magyarországon 777 ezer forint.

Így összesen több mint 10 millió forintjába került Majkának a karácsonyi ajándék, na meg persze vélhetően a számlát is ő állta.

@beszeljunkorakrol Válasz @peterhormann8 részére Majka a Türkizben a 10 éves ünnepléskor 13 darab Tag Heuer doboz volt az asztalon az egyikből egy Formula 1 CAZ101AC.FT8024 kvarz kronográf került elő #órák #karóra #tagheuer #hírességekórái #majka ♬ Úristen - valmar


Nyitókép: Majka Facebook

#Bulvár#majka#óra#tag heuer#ajándék#vacsora#zenekar

Címlapról ajánljuk