Bulvár

Harry és Meghan szerint az ürülékkel dobálós cikk után egy fabatkát sem ér a Sun bocsánatkérése

rtl.hurtl.hu

2022. december 25. 13:07

Hatalmas botrányt keltett Jeremy Clarkson Meghant alázó írása.

A sussexi hercegi pár finoman szólva sem tartja elegendőnek a Sun bocsánatkérését, amit a brit bulvárlap Jeremy Clarkson Meghan Markle elleni kirohanása ügyében tett. 

Mint arról beszámoltunk, hatalmas botrányt okozott Jeremy Clarkson, akit a legtöbben a Top Gear című BBC-s autós show műsorvezetőjeként ismernek. Clarkson ezúttal  a unban megjelent írásával verte ki sokaknál a biztosítékot, amikor Meghan Markle-ről mondott véleményt.

Mint írta, „gyűlöli” Harry herceg feleségét, méghozzá „zsigerből gyűlöli”, úgy, mint kevés más embert. Majd kijelentette:

Éjszaka nem tudok aludni, mert a fogaimat csikorgatva arról a napról álmodok, amikor arra kényszerítik, hogy meztelenül parádézzon végig az össze brit város utcáin, miközben a tömeg azt skandálja, hogy szégyen, és ürülékkel dobálják meg.

Majd hozzátette, hogy „az én korosztályomban mindenki így gondolja”.

Clarkson bocsánatot ugyan nem kért, de később arról beszélt, hogy „elborzadt”, miután „annyi fájdalmat okozott” a The Sunban a sussexi hercegnőről írt cikkével. A lap ezzel szemben bocsánatot kért, és eltávolították a cikket az oldalukról, ám ez nem bizonyult elégnek a hercegi pár számára.

A szóvivőjük azt mondta, a Sun hasznot akar húzni a gyűlöletkeltésből, az erőszakból és a nőgyűlöletből, a bocsánatkérésük pedig csupán PR-trükk. 

Az igazi bocsánatkérés az lenne, ha megváltoztatnák az újságíráshoz való hozzáállásukat és az erkölcsi mércéjüket. Sajnos azonban erre nem sok az esély.

A szóvivő elmondta: már a puszta tény, hogy a lap nem kereste meg a sussexi hercegi párt a bocsánatkérésükkel, mindent elmond. 

Nyitókép: Mike Coppola/Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala

#Bulvár#harry herceg#meghan markle#The Sun#jeremy clarkson

Címlapról ajánljuk