Bulvár

Futótűzként terjed a videó, amivel lebuktatják Meghan Markle-t

rtl.hurtl.hu

2022. december 23. 8:43

December elején debütált az a dokumentumfilm-sorozat, amely a sussexi hercegi pár, Harry és Meghan nézőpontjából mutatja be életüket, a királyi családból való kiválásukra is fókuszálva. A dokumentumfilmről részletesebben is olvashat korábbi cikkünkben.

Az egyik jelenetben Meghan hercegné feleleveníti első találkozását a néhai II. Erzsébet királynővel. A hercegnét meglepte, hogy a királyi család tagjainak is pukedlizniük kell az uralkodó előtt. A hercegné szerint nem tudta, hogy ezt hogyan kell csinálni. Férje mellett ülve, furcsa, széles mozdulatokkal mutatta be, hogy szerinte hogyan pukedlizett zavarában II. Erzsébetnek:


A PageSix cikke szerint a hercegnének mégis lehetett valamennyi fogalma arról, hogyan kell pukedlizni, évekkel korábban ugyanis a kamerák előtt megtette. Az ezt bizonyító videó pedig futótűzként terjed a közösségi médiában.

Meghan Markle házasságkötése előtt leginkább a Brilliáns elmék című sorozatból lehetett ismerős, ennek egyik, 2010-es jelenetében pukedlizett egy ügyvéd előtt. A hercegné 2016-ban találkozott először II. Erzsébettel.


A lap megjegyzi, hogy az eredeti felvételt posztoló Instagram-felhasználó szerint Markle már itt is tökéletesen kivitelezte a mozdulatot, így a dokumentumfilmben előadott jelenet inkább gúnyolódás lehetett.

Nyitókép: Twitter

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#ii. erzsébet

Címlapról ajánljuk