Bulvár

Visszavágott a királyi család Meghannek és Harrynek?

rtl.hurtl.hu

2022. december 21. 11:15

Többen is azt feltételezik, hogy a királyi család legutóbbi nyilvános szereplése fricska volt Harry és Meghan Netflixes dokumentumfilmje miatt.

Összeöltözve érkezett meg egy istentiszteletre Vilmos herceg és családja, szinte mini másai voltak egymásnak – ez pedig sok dologra enged következtetni.

A hetekben megjelent Netflixes botránysorozat hatalmas port kavart a királyi családban és a világsajtóban is. Ennek egyik jelenete volt, amikor Meghan kifigurázta a királynő előtti meghajlást. A sorozatban arról is beszélt, hogy a protokoll szerint a királyi család fiatalabb tagjai nem hordhatnak az idősebb tagokkal azonos színű ruhát.

Vilmos hercegék legutóbbi nyilvános megjelenése pedig ezzel kapcsolatban egy fricskára enged következtetni, legalábbis a DailyMail szerint.

A gyerekek ugyanis a szüleikkel azonos színű ruhát viseltek, amivel a lap szerint azt jelezték, hogy nem kell olyan komolyan venni a protokollt. 

Az esemény másik fontos pillanata az volt, amikor Katalin hercegné tökéletes pukedliket mutatott be a királyi pár előtt, pont olyanokat, amiket Meghan kifigurázott és állítása szerint sosem tudott megtanulni.


Nyitókép: Getty Images, SAMIR HUSSEIN / WIREIMAGE

#Bulvár#harry herceg#katalin hercegné#meghan markle#vilmos herceg#netflix#dokumentumfilm

Címlapról ajánljuk