Bulvár

Kanye West havi 78 millió forintnyi gyerektartást fizet Kim Kardashiannak

rtl.hurtl.hu

2022. november 30. 9:42

Lezáródni látszik a pár lassan két éve húzódó válása.

Kanye West és Kim Kardashian lassan két éve jelentette be, hogy külön utakon folytatják hatévnyi házasság és négy közös gyerek után. A válást csak most sikerült rendezniük, és a CNN információi szerint a megállapodás értelmében Kanye West havi 200 ezer dollár, azaz 78,4 millió forint gyerektartást fog fizetni négy gyermekük után exfeleségének. Annak ellenére egyébként, hogy az egykori házaspár közösen gyakorol szülői felügyeletet a gyerekek felett.

A sztárpár még 2021-ben adta be a válókeresetet, és a folyamat lassúsága miatt Kim Kardashian még az idei év elején kérte a bíróságot, hogy legalább a családi állapotát változtassák meg hivatalosan egyedülállóra. Így – habár számtalan körülmény még nem volt rendezve – Kim Kardashian már hivatalosan is egyedülálló volt 2022 márciusában.

Kanye Westről (akit mostanában már Ye néven kell szólítani) egyébként tavaly röppent fel a hír, hogy bipoláris, azóta már arról is beszélnek, hogy borderline személyiségzavarban szenved. Ahogy arról mi is írtunk, az elmúlt hónapok ámokfutása után kezd kicsúszni alóla a talaj, elfordultak tőle üzleti partnerei, a világ legnagyobb divatcégei is.

Nyitókép: Gettyimages

#Bulvár#kanye west#kim kardashian#válás#gyerektartás

Címlapról ajánljuk