Bulvár

Férjhez megy Patai Anna – íme az eljegyzés és a lagzi részletei!

rtl.hurtl.hu

2022. november 17. 10:06

A Konyhafőnök VIP-től nemrég búcsúzó énekesnő hamarosan oltár elé áll.

Patai Annát 2010-ben a Megasztárban ismerte meg az ország. Akkor még kislány volt, azóta felnőtt, és már az esküvőt tervezgeti szerelmével – írta meg a Blikk. Az énekesnő és párja, Bence fiatalon ismerkedtek meg egymással egy megasztáros klubkoncerten, ahol közös fotót is készítettek. Ezután sokáig nem találkoztak, majd évekkel később egy gimnáziumba kerültek – kapcsolat azonban csak később alakult ki közöttük. Az énekesnő bevallása szerint kezdetben lassan haladtak, hetekig csak ismerkedtek egymással.

A Konyhafőnök VIP hetedik évadában feltűnt Anna a Story magazinnak mesélt az eljegyzésről.

„Bence augusztus 26-án, a szülinapomon kérte meg a kezem. Mindketten sokat dolgoztunk aznap, de ő ragaszkodott hozzá, hogy elmenjünk vacsorázni, pedig én éppen mondani akartam, hogy nyugodtan kihagyhatjuk, lesz még szülinapom. Elmentünk egy olasz étterembe, utána pedig sétáltunk egyet a várban. Olyan helyre vezetett, ahol nincs sok ember... Néztük a gyönyörű kilátást, aztán láttam, hogy valamit keres a zsebében. Először nem is mertem arra gondolni, hogy egy gyűrű, hiszen mi van, ha mégsem…”

De amikor megláttam a kis piros ékszerdobozt, nagyot dobbant a szívem. Aztán feltette a nagy kérdését, én pedig természetesen igent mondtam

– emlékezett vissza Anna.


Anna és Bence 2023 augusztusában terveznek egybekelni, a szertartást pedig az előzetes tervekkel ellentétben nagy lakodalom követi majd.

Megbeszéltük, hogy kis esküvőt szeretnénk, de azután összeírtuk, ki mindenkit szeretnénk meghívni, és akkor nyilvánvalóvá vált: ez a lagzi nem lesz kicsi

– mondta az énekesnő, aki már azt is kitalálta vőlegényével, hogy milyen legyen a jegygyűrűjük. 

Anna nemrég a Reggeliben is feltűnt, ahol mesélt a nagy napról, A Konyhafőnök VIP-ben való szereplésről és új nagylemezéről is.


Nyitókép: RTL

#Bulvár#Patai Anna#esküvő#házasság#eljegyzés

Címlapról ajánljuk