Bulvár

„Mintha tangában mentem volna a templomba!” – Megszólalt a nő, aki kihívó ruhában ment Meghanék esküvőjére

rtl.hurtl.hu

2022. november 10. 9:32

Szerinte a sajtó állította pellengérre, majd nagyon furcsa, dühös üzeneteket kapott.

Ahogyan korábban bemutattuk, a királyi család tagjainak, illetve a hozzájuk kapcsolódó protokolláris eseményeken másoknak is szigorú szabályokat kell követniük, az öltözködésben is. Nem volt ez másképpen Meghan Markle és Harry herceg 2018-as esküvőjén sem, ahol – ahogyan az arának és választottjának – a vendégeknek is a jóízlés határain belül kellett volna dönteniük megjelenésükről. 

Így érkezett például az eseményre az egyébként kihívóbb darabokat is szívesen viselő Victoria Beckham és férje, David Beckham:

„Mintha tangában mentem volna a templomba!” – Megszólalt a nő, aki kihívó ruhában ment Meghan hercegnéék esküvőjére
Fotó: Nigel Roddis / EPA / MTI

Ezen kereteket lépte át Chloe Madeley brit fitneszhíresség, aki a menyegzőre az etikettre fittyet hányva érkezett meg. Ugyanis csupasz vállakkal és mély dekoltázzsal (állítólag melltartót sem viselve) jelent meg a templomban. 

Madeley az Instagramon elevenítette fel a történteket, illetve azt, hogy milyen, szerinte furcsa reakciók érkeztek hozzá az eset után. Az Express cikke szerint a brit celeb feldühödött emberektől kapott üzeneteket, mivel a kritikusok szerint hiányos öltözékével „megsértette az Úr házát”.

Emlékeztek, amikor nem vettem fel a kabátomat erre az esküvőre?

– kérdezte követőitől, mellékelve egy fotót, amelyen férjével, James Haskell-lel együtt sétál be az esküvőre, egy mélyen kivágott, dekoltált és vállat szabadon hagyó bézs színű ruhában.

A sajtó pellengérre állított, mintha tangában mentem volna a templomba!

Ez egészen furcsa 24 óra volt az életében – tette hozzá.

A lap szerint Chloe Madeley már korábban is foglalkozott a témával, és kijelentette: a ruha kiválasztásakor tisztában volt vele, hogy egyesek elfogadhatatlannak tartják, hogy valaki fedetlen vállal jelenjen meg vallásos környezetben. 

Nyitókép: Neil Hall / EPApool / MTI

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#esküvő#ruha#etikett

Címlapról ajánljuk