Bulvár

Rubint Réka kutyaürülékhez hasonlította a kommentelőket

rtl.hurtl.hu

2022. október 31. 7:40

„Ki kell kerülni és menni tovább.”

Rubint Réka az utcán heverő kutyaürülékekhez hasonlította a közösségi oldalakon negatív kommenteket hagyó embereket az Indexnek adott interjújában. A celeb üzletasszony közölte, hogy csak annak az embernek van ideje „kommentelgetéssel foglalkozni”, akinek „nincsen élete”, és ő inkább annyi figyelmet fordít rájuk, mint egy kutyakakira.

Rubint Réka kijelentette:

Hogyha látunk egy kutyaürüléket az utcán – ha látjuk, hogy ott van, belelépsz? Nem, nem lépsz bele. Azért nem lépsz bele, mert ha belelépsz, koszos lesz a cipőd, büdös lesz a lábad, elvesz az idődből, energiádból, mire azt lepucolod. Idő és energia. Ki kell kerülni és menni tovább.

Hozzátette:

Olyan gyönyörű életem van, ami nem engedi meg azt, hogy állandóan azt nézzem és olvassam, ki mit ír és mit gondol rólam.

Gyújtogatás, fosztogatás, vérengzés

Egy kérdésre válaszolva Rubint Réka elmondta, hogy „maximálisan pozitívan és optimistán” állnak hozzá a jelenlegi gazdasági helyzethez. Férje korábban arról beszélt, hogy őket is rosszul érintette a rezsiköltségek megugrása, és közölte, hogy gyújtogatásra, fosztogatásra, vérengzésre számít. Schobert Norbi szeptember elején még azt mondta, hogy „kőkemény döntéseket kell hozni, olyan döntéseket, amiket még nem hoztam soha életem során”. 

Nyitókép: Rubint Réka egy 2014 szeptemberében készült fényképen. Fotó: Kovács Attila/MTI

#Bulvár#rubint réka#schobert norbi#kommentelés#válság

Címlapról ajánljuk