Bulvár

Schobert Norbinak folyamatosan jár az agya, szerinte a „rezsiterror” brüsszeli felelősei a magyarok f*szával verik a csalánt

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 15. 14:49

„Kőkemény döntéseket kell hozni, olyan döntéseket, amiket még nem hoztam soha életem során”, mondta a fitneszguru, aki szerint Putyin nem fog kivérezni a háborúban.

Döntési helyzetbe kényszerítette a rezsi növekedése Schobert Norbit, adta hírül a celeb Facebook-oldalán. Arról beszélt: a jelenlegi „rezsiterrorról” nem a kormány, nem a miniszterelnök, hanem az EU tehet.

Felidézte: bármelyik budapesti plázában be vannak zárva menő boltok, liftek, mozgólépcsők sem működnek, sorra zárnak be a vállalkozások. „Megjöttek a rezsiszámlák, ilyenkor mindenki nekifeszül a kormánynak, a miniszterelnöknek. Én ezt nem fogom megtenni.”

Nem azért, mert a barátja, vagy a „kegyence” lenne Orbán Viktornak: dolgozik velük is, másokkal is „az egészségért”. Azt mondja, 63 boltja van, de nem tudja kifizetni helyettük a rezsiszámlákat. Régebbi boltjai közül több bezár, de újak is nyílnak.

Van, aminek a rezsiszámlája havi 150-200 ezer forint volt, most pedig egymillió lett.

Szerinte az emberek egyre kevésbé tudnak egészségesen táplálkozni a megnövekvő árak miatt. „Ki tehet erről?” – teszi fel a kérdést. Szerinte nem a kormány, hanem az EU. „A felelősök Brüsszelben ülnek, akik meghozták a szankciós döntéseket”. Nem tartja magát putyinistának, milliókkal segítette az ukrán menekülteket.

A háborút az oroszok és az ukránok magánügyének tartja, ő nem akar beleszólni. „Mintha Európa ötven éve művesére lenne kötve, és most megtámadta a vesedonort”. Hozzátette: „Putyin nem fog kivérezni ebben a háborúban”. Szerinte Oroszország, Kína, és az USA fog jól kijönni a háborúból, az EU viszont nem.

Ezt az EU lakossága üzletileg nem fogja kibírni tavaszig sem.

Szerinte egy megoldás van: „az unió vezetőinek tükör elé kéne állni reggel (…) és ezen döntésekért felelni kell majd a nép előtt, aki az utcára fog kerülni, megfagyni a télen, éhen halni”.  Azt üzente: beléállhat a liberális sajtó, ő kiáll a kormány politikája mellett, miközben nem fideszes, és nem is kegyeltje a rendszernek. „Kiállok, mert az unió most a magyar nép és más népek faszával veri a csalánt.”

Arról is beszélt: ebben az időszakban lazítani szeretett volna, de nem tud: folyamatosan dolgozik, és jár az agya is. Szerinte a kis- és középvállalkozók nem alszanak jól mostanában, ami „nem az egészséges életmódnak a lényege”.


A celeb korábban arról beszélt: megváltozott, mióta harmadszor is szembenézett a halállal: csendesebb és visszafogottabb lett, amióta agyának fele károsodott. A jelenleg Oroszország ellen érvényben lévő szankciókat mind megszavazta az Orbán-kormány is Brüsszelben.

Nyitókép: Schobert Norbi edzést tart a Papp László Budapest Sportarénában 2015. április 26-án. Fotó: MTI / Balogh Zoltán

#Bulvár#schobert norbi#eu#szankció#fidesz#orosz-ukrán háború#facebook#rezsi

Címlapról ajánljuk