Bulvár

„Szép napot köcsög” – Majka dalcímeket küldött Lakatos Márknak, de a Facebook eltávolította

rtl.hurtl.hu

2022. október 28. 12:39

A rapper eddig tűrte a stylist beszólásait, visszaszólt.

A Reggeli műsorvezetője, Lakatos Márk – aki az utóbbi időben előszeretettel kritizál másokat videóiban – legutóbb Majka és Pápai Joci Barokk című közös számát véleményezte

A stylist elmondása szerint a barokk a kedvenc művészettörténeti korszaka, így nagyon kíváncsi volt a számra, azonban abban ő nem fedezett fel semmit, ami a barokkhoz köthető – írta meg a Blikk

A rapper már korábban is került Lakatos Márk célkeresztjébe, ám ezúttal nem hagyta szó nélkül a véleményvezér szavait. A Facebookon reagált hosszan, azonban a poszt eltűnt, és mint a rapper nemrég újabb posztban jelezte, a közösségi oldal gyűlöletbeszédre hivatkozva távolította el.

Íme Majka eltávolított nyílt levele változtatás nélkül:

„Kedves Lakatos Márk!
Bár sosem akartam, de nem először kerülök a videóid tartalmába. Eddig nem reagáltam rá, mivel vagyok annyira nagylelkű, hogy a sikereimen osztozom azzal akivel csak lehet?, de most kénytelen vagyok válaszolni az általad feltett kérdésre.
Szóval hogy miért is Barokk a szám címe??? Mikor meghallgattam a dalt ,veled ellentétben nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni József Sebastian Pápaitól, mivel a művészet pont attól szép, hogy azt csinálunk benne amit csak akarunk. Neked magyarázzam?Rengeteg oka lehet…
Lehet, hogy épp Győrben egy barokk stílusú épület előtt állt mikor megszületett a fejeben az alapötlet. Lehet valami klasszikus rádiócsatornán Vivaldit hallgatva világosodott  meg, de az is lehet, hogy a demo anyagot mikor feljátszotta, es elküldte hangszerelésre Szabózének, akkor azt gondolta,hogy ez a szám milyen BARO, ezért ezt akarta munkacímnek adni, es a végén véletlenül még odanyomott ket KK-t a billentyűzeten, mikor a kávéáért nyúlt. Aztán ez annyira megtetszett neki, hogy így maradt.. ( azt hiszem a legnagyobb sansz az utolsóra van)
És ez nem vicc…
 

A tisztesség kedvéért elküldök neked egy két dalcímet azokból a hanganyagból,amit még a telefonom őrzök mert nem adtunk ki.
1 ijááá (semmi köze a nyilakhoz)
2 feka tomi ( Tomi nem feka)
3 Dark Rúúm ( itt azt se tudom hogy a szobára , vagy az italra gondoltam)
4 szép napot köcsög ( ez magáért beszél)
5 phariit sooort ( ezt megmagyarázni sem tudom)
A 3.nagylemezen például van egy szám aminek Sztivi lett a címe, pedig nincs benne sem Stevie Wonder, sem Steve Jobs , sem Steve Irwin, sem Steven Seagal…
Szóval a fentiek ismeretében kérlek ne csodálkozz azon,ha a dal címének semmi köze ahhoz amit látsz ,vagy hallasz.. Mi máshogy értelmezzük a művészetet. Legyen ez a mi kiváltságunk?
 

Egyébként mi mindenkivel befogadók vagyunk, ezért arra sem kérdezünk rá, hogy miért visel egy férfi magassarkú női cipőt,lilára festett hajjal, ridiküllel,szoknyával.
Elfogadjuk.
Lehet pont azért mert bízunk benne, hogyha később nekünk is lesznek furcsa dolgaink, akkor nem próbálnak majd minket butának, vagy együgyűnek beállítani egy pár lájkért cserébe.
Remélem most már megvilágosodtál belőlünk, és ezek után szivesen, hátradőlve élvezed dalunkat. Meg is oszthatnád, mivel 120ezer ember követ, és ez egy hatalmas szám?…nekünk meg jól jön minden reklám.
Köszi”

Nyitókép: Partizán YouTube

#Bulvár#majka#lakatos márk#majoros péter#barokk#kritika#vélemény#beszólás

Címlapról ajánljuk