Bulvár

„Simán átvehetnéd a pornó Oscart” – Lakatos Márk ezúttal Varga Irénhez hasonlította Tóth Gabit

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 11:19

A Reggeli műsorvezetője nem áll le: ismét beszólt Tóth Gabinak, aki szerinte egy össze-vissza beszélő hebrencs fruska.

Lakatos Márk az utóbbi időben egyre több magyar hírességet kritizált a közösségi médiában. A véleményvezér az elmúlt napokban Tóth Gabiról fogalmazott meg kritikát, amit már az énekesnő sem hagyott szó nélkül. Most egy újabb TikTok-videó látott napvilágot, amiben a Reggeli műsorvezetője tovább ekézi Gabit.

26 éves korod óta ismerlek. Már akkor is egy ilyen össze-vissza beszélő, hebrencs, vidéki fruska voltál, aki egyébként nagyon szerethető volt és nagyon jól énekelt. Most azóta sem változott sok minden, csak azóta megvett kilóra a NER, és úgy gondolod, hogy a Kárpátok Madonnájaként neked feltétlenül meg kell okosodni itt ország-világ előtt

– kezdte a videót Lakatos Márk, aki nem állt meg itt, és még ennél is durvábban beleállt az énekesnőbe.

„Egyébként ezzel sincsen nagyobb baj. Igen, én bevallom, én egy exhibicionista állat vagyok. Valószínűleg ezért is dolgozom a médiában, mint annyi más ember, aki ezt a pályát választotta. De én legalább nem játszom meg magam. Én el tudom dönteni, hogy Dr. Jekyll vagyok-e vagy Hyde. Nem úgy, mint te, mert a te esetedben ez nem annyira egyértelmű.

Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó Matyóbabának, és veted a keresztet magadra, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel és metál dalokat énekel. Na de következő héten felveszel egy olyan miniruhát, ami tök mindegy, hogy óarany vagy fekete vagy királykék, combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó Oscart.

Amivel megint csak nincsen semmi gond, mert a popszakma női képviselői nagyrészben még mindig úgy öltöznek, mintha hivatásos kurvák vagy pornószínésznők lennének. Valószínűleg azért, hogy egyébként minél nagyobb figyelmet vonjanak magukra. Nem tudom Gabikám, te ezt vajon miért csinálod, de biztos, hogy nincs e mögött semmi ilyen cél. De az is lehet, hogy igazából neked tényleg a csatornán dolgozó producerek használják ki az összes botrányaidat azért, hogy mégis csak a műsorra még nagyobb figyelmet generáljanak, akkor meg szegényke úgy jártál, mint Varga Irén, akit szintén kihasználnak, pedig állítólag te sokkal okosabb vagy, nem?” – mondta TikTok-videójában a véleményvezér.

#Bulvár#tóth gabi#lakatos márk#beszólás#tiktok#varga irén

Címlapról ajánljuk