Bulvár

Lakatos Márk Tóth Gabi „csöcskidobós, bulamutatós" öltözékéről: Ki fog énekelni, ha megint betoppan a pápa?

rtl.hurtl.hu

2022. október 19. 7:21

A műsorvezető és stylist felteszi a nagy kérdést: Hova lett az imádkozó matyóbaba?

Lakatos Márk stylist TikTok-videóban emlegette fel Tóth Gabi énekesnőt. Nem ez az első alkalom, korábban azt vetette fel az énekesnő egy nyilvános megszólalása kapcsán, hogy meg kellene tanítani beszélni. 

Az utóbbi időben közéleti témákban is aktív stylist rövid videóján az alábbi feliratot helyezte el:

Hova lett az imádkozó matyóbaba?

Felelevenítette, hogy hallotta: mostantól barátja, Maár Róbert divattervező öltözteti Tóth Gabit, akire rá is adott egy „fekete, csöcskidobós, bulamutatós, igazi szado-mazo szerkót, már csak az ostor hiányzik a kezéből. Egyébként remekül áll Gabinak, jók a küllők, jó a kasztni, de…”

Tóth Gabi azt nyilatkozta, hogy amikor legutóbb ilyen stilót hordott, azt csak azért tette, mert a csúnya, gonosz producerek dróton rángatták és kihasználták őt, mert ő soha nem viselt volna ilyet. Most kérdezem én: hogyan fog ebbe a ruhába beleállni, hogy fogja önazonosan, mondhatni teljes mellbedobással hordani? Vagy megint csak a csúnya producereknek a stíluserőszakát látjuk Gabika testén? 

– vetette fel Lakatos Márk, aki felvetette: ki fog énekelni, ha megint betoppan a pápa? Két lehetséges megoldást vetett fel: 

Gyorsan előrángatják Győzikét és Kis Grófót, akik fehér ministránsruhában  egy angyali duettet fognak majd előadni, kis szárnyacskákkal a hátacskájukon. Kettő, jön egy hang a mennyből, amely szerint a csöcskidobós, fekete dominadressz és a mély vallásos hit összeegyeztethető Tóth Gabi személyében. Egyébként szerintem evvel semmi gond nem lenne és akkor minden marad a régiben.


Nyitókép: Lakatos Márk / TikTok
 

#Bulvár#tóth gabi#tiktok

Címlapról ajánljuk