Bulvár

Yvonne Dederick belépett Gattyán György pártjába, hogy a nőkre koncentráljon

rtl.hurtl.hu

2022. október 21. 21:28

Politikai karrierbe kezdett az X-Faktor sztárjának édesanyja.

Yvonne Dederick csatlakozott a Gattyán György milliárdos üzletember által alapított Megoldás Mozgalomhoz – tudta meg a Blikk. A luxusfeleségként és tévétulajdonosként megismert üzletasszony – aki nem mellesleg az X-Faktorban megismert Mardoll édesanyja – már korábban is felbukkant a 2022-es országgyűlési választáson is indult párt rendezvényein, ám az elköteleződés mellett csak nemrég döntött. A lap szerint már politikai karrierje kezdetén rábízták a női munkabizottság elnöki székét.

El szeretném érni, hogy az embereket ne a napi politikai események, hanem az annak köszönhető eredmények érdekeljék. Ehhez meg kell változtatni a közélet iránt érdeklődők gondolkodását. Szerintem a Megoldás Mozgalom jelenleg az egyetlen olyan független, vállalkozó szemléletű párt, amely képes élhetőbbé tenni Magyarországot

– fogalmazott Dederick.

Az újdonsült politikus szerint a nők a társadalomban hihetetlen fontos munkát végeznek, ezért erre szeretne koncentrálni. Szerinte a „gondoskodó szakmákban, mint a pedagógia vagy az egészségügy, többnyire nőkkel találkozunk”, és itt dolgoznak legalulfizetettebb munkavállalók, ami rejtett diszkriminációt jelent. Hozzátette: akár egy tanártüntetésen is részt venne.


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#yvonne dederick#gattyán györgy

Címlapról ajánljuk