Bulvár

Katalin hercegné békejobbot nyújtana Meghan Markle-nek és Harry hercegnek, de még nem tudni, elfogadják-e

rtl.hurtl.hu

2022. október 17. 14:09

Meghanékon múlik minden a bennfentesek szerint.

Nem volt felhőtlen Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata az utóbbi időben, de nemcsak az övék, hanem a feleségeik viszonya is viharosan alakult. Kate és Meghan között 2018 óta van feszültség, amikor is nem értettek egyet a koszorúslányok ruhahosszának kérdésében, majd a brit sajtó is rátett egy lapáttal, amikor folyamatosan elkezdték összehasonlítgatni a két hercegnét. Akkoriban Meghan elmondta, hogy úgy látja, hogy az emberek azt hiszik, hogy választaniuk kell, hogy őt, vagy Kate-et szeretik, pedig a valóságban nem kell kettőjük között választani – írja a US Weekly.

Miután a pár lemondott a királyi családban betöltött szerepéről, és az ezzel járó kiváltságokról és kötelezettségekről, Vilmos és Harry, valamint feleségeik között még nagyobb lett a távolság, de Harryék kislányának megszületése óta megpróbálták rendezni a köztük lévő konfliktusokat.

Kate sokszor kereste meg Meghant, amióta Lilibet megszületett, ad neki tippeket és ajándékokat is küld, megpróbál jó viszonyt felépíteni kettejük között 

– nyilatkozta egy bennfentes. 

A hercegnék kapcsolata egy újabb szintre léphet, amikor Kate és Vilmos herceg Bostonba látogat majd decemberben, ugyanis a US Weekly egy forrása szerint Kate szeretné rendezni a két pár viszonyát, mert úgy érzi, hogy II. Erzsébet és Diana hercegnő is ezt szerette volna. A forrás szerint Harry és Meghan nagyon elfoglaltak, azonban Meghan hajlandó együttműködni, ha az időpontok nem ütköznek más teendőikkel.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

#Bulvár#kate middleton#meghan markle#vilmos herceg#harry herceg#békülés

Címlapról ajánljuk