Bulvár

Korábbi meztelen fotóiról beszélt Herceg Erika

rtl.hurtl.hu

2022. október 14. 10:30

Az X-Faktor mentora sohasem tagadta, hogy készültek róla izgalmasabb képek.

A Blikkhez érkeztek olyan visszajelzések, miszerint a Herceg Erikára rákereső netezők némelyike az X-Faktor mentorának erotikus képibe botlott. A lap szerint az említett képeken Herceg Erika semmit nem bíz a képzeletre.


Azt egyébként  a tehetségkutató mentora sohasem tagadta, hogy készültek róla izgalmasabb felvételek: májusban az RTL.hu-nak mondta el, hogy az ukrán és az orosz Playboyban is megmutatta idomait. Akkor arra a kérdésre, hogy ismét vállalna-e hasonló felkérést, úgy válaszolt:

Ó, az a fotózás 2012-ben történt, mielőtt beléptem az együttesbe. Akkor az nagyon nagy szám volt, beindította a karrierem, de ma már nem biztos, hogy vállalnám. Nem szívesen nézem vissza azokat a fotókat, ha lehetne, ezt a fotózást kitörölném a múltamból. Azóta rengeteg fotózásom és címlapom volt az együttessel és szólóban is. Nagy büszkeséggel tölt el a 2019 októberi Maxim- és a 2020 decemberében megjelent kazah Cosmopolitan-címlapom.


Most a Blikknek is hasonlóan nyilatkozott: „Mindennek megvan az ideje, azokban az években erotikus fotókon szerepelni a Playboyban nagyon-nagyon menő volt, akkoriban olyan nagy hatással bírt, hogy beindította a karrierem.” 


Hozzátette:

Bevallom, ma már nem vállalnám el, mert nem tartom trendinek. A mostani gondolkodásommal, ha tehetném, azt a fotózást kitörölném a múltamból, de ami történt, megtörtént.


Nyitókép: RTL Sajtóklub

#Bulvár#herceg erika#erotikus kép#X-Faktor

Címlapról ajánljuk