Bulvár

Fogorvos, pillák, adminisztráció – így készültek fel a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői a dzsungelre

rtl.hurtl.hu

2022. október 11. 11:18

A sztárok készen állnak arra, hogy mindent bevessenek azért, hogy övék legyen a Dzsungel Királya vagy Királynője cím.

Kígyók, pókok, éhség és fizikai megterhelés – ezek várnak az október 17-én induló Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow versenyzőire. A játékosok több héten keresztül lesznek a kolumbiai dzsungelben, így fontos volt, hogy mindent elrendezzenek az utazásuk előtt.

Kocsis Tibó nem bízta a véletlenre, meglátogatta a fogorvosát egy gyors fogászati ellenőrzésre, hogy „őszinte legyen a mosolya a következő hetekben”.


Curtis egy focimeccsen járt, hogy kedvenc csapatát láthassa, mielőtt a dzsungel elzárná őt a külvilágtól.


Nyári Dia komolyan vette a felkészülést a fizikai feladatokra, az utazás előtt még lefutott egy maratont.


Janicsák Veca igyekezett minél több időt tölteni a szeretteivel az elmúlt időszakban, mert már most tudja, hogy nagyon fognak neki hiányozni.


Schumacher Vanda is több dolgot próbált meg elintézni az utolsó percekben: Instagram-történetben megmutatta, hogy megcsináltatta a szempilláit, és egy utolsó pillanatos hennát is festetett magára, mert ugyan tetoválást szeretett volna, de arra már nem maradt idő. A barátaival egy közös vacsorával búcsúztak el.


Frohner Fecó az adminisztrációval igyekezett előredolgozni az utazás előtt. Erről 24 órán át elérhető Instagram-történetében számolt be. Múcska Gergő szerettei aláírását gyűjtötte be egy kalapra, hogy vele legyenek a dzsungelben is, amit szintén Instagram-történetben osztott meg. 

Celeb vagyok, ments ki innen! október 17-től minden hétköznap 21:00 órától, hétvégenként 19:00 órától az RTL Klubon. Az adások visszanézhetők lesznek az RTL Moston.

#Bulvár#celeb vagyok#ments ki innen!#janicsák veca#schumacher vanda#kocsis tibor#frohner ferenc#curtis#múcska gergő#nyári dia#utazás#felkészülés

Címlapról ajánljuk