Bulvár

Béres Anettnek túl keskeny a lábfeje, újabb műtét vár rá

rtl.hurtl.hu

2022. október 6. 11:49

A teaszeánsz következményeivel még sokáig küzdenie kell Anettnek.

Béres Anett egy félresikerült teaszeánsz után szenvedett súlyos sérüléseket, amik miatt életmentő műtéten is átesett. Az orvosi beavatkozásoknak azonban még közel sincs vége, ezúttal Anett lábából fogják eltávolítani a rögzítőcsavarokat, a vártnál korábban.

Általában fél évig, vagy kilenc hónapig szokták bent tartani ezeket az eszközöket, nálam azonban a keskeny lábfejem miatt úgy döntöttek az orvosok, hogy hamarabb kiveszik 

– mondta Anett a Blikknek.

A csavarok kényelmetlenek neki, de az eltávolításuk után az egykori villalakó könnyebben fog tudni mozogni. Anett azt is elárulta, hogy az izmai nagyon leépültek az elmúlt két hónapban, de már sokkal könnyebben mozog, és a mankót, valamint a fűzőt sem kell már használnia.

Anett elárulta, hogy nagyon hiányzik neki mindkét munkahelye, ahol a balesete előtt dolgozott, és rosszul esnek neki a negatív kommentek, amik azt javasolták, hogy a teaszeánszok helyett menjen el dolgozni.

A baleset után Anett sok mindenen ment keresztül, így ma már feldolgozta a történteket:

Lelki problémák miatt mentem, de ma már csak nevetek, hogy miken aggódtam akkor. Még három hónap sem telt el, de már több olyan dolgot is végleg lezártam az életemben, amire korábban nem voltam képes. Amikor türelmetlen vagyok a felépülésemmel kapcsolatban, mindig arra gondolok, rosszabb is lehetett volna.

Anett a Fókusznak mesélt a megrázó teaszeánszról, ami mindent megváltoztatott:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#béres anett#teaszeánsz#baleset#műtét#felépülés#csavar#gyógyulás

Címlapról ajánljuk