Bulvár

Meghan Markle „megszállottja” lett a Katalin hercegnével történt koszorúlányos vitának

rtl.hurtl.hu

2022. október 3. 18:30

Azt követelte, hogy a királyi palota adjon ki közleményt a Katalint megríkató vitáról. 

Katalin hercegné állítólag elsírta magát, amikor összevitatkoztak Meghan Markle-el a koszorúslányruhapróbán, miután Markle bántóan nyilatkozott Katalin lányával, a kis Sarolta hercegnővel kapcsolatban. Ez a vita már 2018-ban napvilágot látott, és Meghan reagált is rá az Oprah Winfrey interjúban: azt mondta, hogy pont az ellenkezője történt, és ő sírt Katalin miatt.

Egy új könyvből most kiderült, hogy az eset után Markle „megszállottan” követelte a palota sajtóosztályától, hogy adjanak ki egy közleményt, és cáfolják a megríkatott Katalinról szóló, a sajtóban terjedő történetet – írta a The Sun című brit bulvárlap. A palota azonban közölte vele, hogy a királyi család tagjai között zajló vitákról szóló személyes történetekről nem számolnak be a sajtónak.

A palota sajtóosztálya attól tartott, hogy egy sajtóközlemény kiadása precedenst teremtene, és később nehezen tudtak volna nemet mondani arra, hogy kommentáljanak ilyen „személyes adok-kapok” történeteket. Emellett attól féltek, hogy egy ilyen közlemény kiadása csak újabb napokra a lapok címlapján tartaná a történetet.


Nyitókép: Katalin hercegné és Meghan Markle, 2019-ben. Fotó: Richard Pohle - WPA Pool/Getty Images

#Bulvár#meghan markle#katalin hercegné#brit királyi család#királyi család#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk